OnePlus2 – Primele poze cu dispozitivul

Cristian Gănescu
- 23.07.2015, 11:58 în Smartphones
0

SHARES

Până acum, OnePlus a făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte păstrarea secretă a detaliilor despre viitorului smartphone, OnePlus 2.

Cu toate acestea, cu numai câteva zile până la lansarea de pe 27 iulie, a apărut o poză clară a dispozitivului, care a fost publicată pe site-ul Engadget China.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

Poza care surprinde dispozitivul, potrivit publicaţiei Engadget, a fost făcută publică prin intermediul regulatorului wireless Tenaa, din China.

oneplus-2-tenaa-FB

Din imagine, ne este confirmat faptul că dispozitivul va avea scanner pentru amprente. Modul în care sunt aşezate camera şi blitz-ul este asemănător cu al dispozitivului LG G4, ceea ce înseamnă că poate avea şi focus laser.

OnePlus a oferit majoritatea specificaţiilor pentru a putea fi publicate, inclusiv procesorul Snapdragon 810, 4GB RAM, bateria de 3.300 mAh, cameră principală de 13 megapixeli şi funcţie dual SIM.

Citeşte şi: Carcasa smartphone de 3 ori mai tare decât oţelul

Spatele este cel disponibil şi pe OnePlus One, un „multi-material”, iar dispozitivul va avea cadru metalic.

Când vorbim despre preţ, dacă modelul original, bazat pe invitaţie, avea un preţ de 300 dolari, OnePlus Two va avea un preţ un pic mai mare. În orice caz, nu mai avem mult şi vom afla totul despre viitorul dispozitiv.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!