Ţi-e dor de telefonul cu clapetă? LG a lansat unul nou | NOOBZ.RO

Ţi-e dor de telefonul cu clapetă? LG a lansat unul nou

Mădălina Gănescu
- 28.07.2015, 12:31 în Smart
0

SHARES

Telefonul cu clapetă s-a întors! Luni, LG a lansat Gentle, un telefon cu clapetă cu Android 5.1 Lollipop, care este la fel de simplu ca Motorola Razr, modelul din 2005.

Smartphone-urile au înlocuit telefoanele cu clapetă, iar acum majoritatea utilizatorilor de telefonie mobilă deţin dispozitive cu ecrane tactile din ce în ce mai mari şi mai uşor de folosit, cu camere foto mai bune, care se conectează uşor la Internet şi permit utilizarea cât mai multor aplicaţii.

Citeşte şi: HTC confirmă lansarea One M9+ în Europa

Totuşi, smartphone-urile sunt acum atât de mari încât nu mai încap în buzunare şi sunt destul de greu de utilizat cu o singură mână.

lg-gentle-flip-phone-android-5.1

În cazul telefonului cu clapetă, Gentle, vorbim despre un dispozitiv ideal pentru copii şi persoanele în vârstă, dar şi pentru persoanele care au nevoie de un telefon durabil şi rezistent.

Citeşte şi: 41.000 de iPhone-uri contrafăcute şi 9 arestări

Telefonul echipat cu 4G LTE are un display de 3.2 inch (rezoluţie 480 x 320), procesor 1.1 GHz quad-core, 1 GB de RAM, cameră de 3 MP şi memorie internă de 4 GB (cu posibilitate de mărire prin microSD). Totuşi, potrivit standardelor din ziua de azi, specificaţiile tech ale dispozitivului sunt foarte depăşite.

Gentle rulează aplicaţii Android, are o baterie de 1.700 de mAh care deşi poate ţine câteva zile, nu este la fel de rezistentă pentru jocuri 3D.

Gentle va fi disponibil în Coreea la preţul de aproximativ 171 de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!