More

  AOC prezintă noile monitoare UHD și QHD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AOC, brand cu renume în producerea de display-uri, introduce pe piață două noi monitoare de 81,3 cm (32 inchi), cu rezoluție UHD și QHD.

  Atât AOC U3277PQU, cu panoul AHVA-IPS de 3840 x 2160 pixeli, cât și AOC Q3277PQU cu panoul AMVA de 2560 x 1440 pixeli dispun de rezoluții înalte și o dimensiune mare a ecranului, pentru a oferi utilizatorilor de acasă, fotografilor, designerilor și altor profesioniști imagini foarte clare și un spațiu mai mare de desfășurare. Tehnologia Flicker FREE și setul bogat de caracteristici asigură condiții mai bune pentru confort și sănătatea ochilor.

  Imagini de înaltă rezoluție într-o nouă dimensiune

  Cu un ecran de 81,3 cm (32 inchi), AOC U3277PQU și AOC Q3277PQU sunt două noi opțiuni impresionante pentru utilizatorii care sunt în căutarea unui ecran mare de înaltă rezoluție. Monitorul U3277PQU este dotat cu panoul AHVA-IPS, cu rezoluție 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, de patru ori mai mare decât în cazul unui panou Full HD standard.

  Astfel, fotografiile, textele, clipurile video, jocurile și alte tipuri de conținut au o imagine considerabil mai clară și mai detaliată. Chiar și materialele video Full HD pot fi îmbunătățite pentru a avea o claritate sporită pe ecranul UHD.

  Utilizatorii care nu dețin un card de grafică 4K compatibil, se pot bucura în continuare de imagini deosebite la o rezoluție înaltă cu modelul Q3277PQU și panoul acestuia, QHD AMVA. Rezoluția QHD de 2560 x 1440 pixeli oferă o densitate îmbunătățită a pixelilor spre deosebire de monitoarele Full HD de aceeași mărime.

  Ambele modele acoperă întreaga gamă de culori sRGB (8-bit + FRC, 1 miliard de culori) și vin cu unghiuri largi de vizualizare, cât și niveluri de luminozitate mari (U3277PQU: 350 cd / m², Q3277PQU: 300 cd / m² ). În acest fel, o mare parte dintre utilizatori, cei care lucrează de acasă, fotografii, designerii, precum și alți profesioniști pot beneficia de imagini clare, culori vii, dar și un spațiu foarte mare pe desktop pentru a vizualiza mai multe aplicații sau multiple tipuri de conținut în același timp.

  Funcții bogate, tehnologie de protecție a ochilor

  Pentru o folosire optimă a spațiului extra al ecranului, funcțiile inteligente ca Picture-in-Picture și Picture-by-Picture oferă utilizatorilor posibilitatea să vadă imagini din două surse diferite în același timp.

  Pentru a păstra sănătatea ochilor în timpul perioadelor prelungite de folosință, cele două monitoare vin, de asemenea, cu tehnologia AOC Flicker FREE. Pâlpâirea este un efect intermitent, ce are loc atunci când controller-ul LED al monitorului ajustează nivelurile de luminozitate în timpul refresh-ului, care poate afecta ochii, provocând obosirea ochilor.

  Pentru a elimina aceasta problemă, Flicker FREE reduce pâlpâirea și diminuează efectele negative asupra ochilor utilizatorilor.

  Eleganța se îmbină cu versatilitatea

  Tehnologia impresionantă a panourilor modelelor U3277PQU și Q3277PQU vine îmbrăcată într-o ramă cu un design atrăgător, care poate fi montată pe perete și rafturi (VESA 100 x 100) sau atașată suportului stabil și ergonomic. Acesta din urmă este alegerea celor mai mulți utilizatori, oferind o varietate mare de opțiuni de ajustare, incluzând reglarea înălțimii (180 mm), poziția de pivot, înclinare sau rotație.

  De asemenea, în ceea ce privește conectivitatea, ambele monitoare oferă multiple opțiuni, inclusiv DisplayPort, HDMI (MHL pentru mirroring și încărcarea telefoanelor mobile sau tablete), DVI, VGA și un hub USB 3.0 pentru transfer de date sau pentru a încărca dispozitivele USB. De asemenea, modelul U3277PQU deține și un conector HDMI 2.0 pentru o bună redare video UHD cu până la 60 de cadre pe secundă.

  AOC U3277PQU și AOC Q3277PQU vor fi disponibile din septembrie 2015. Prețul recomandat este 4599 lei, respectiv 2699 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.