More

  Facebook obligat să permită utilizarea identităţii false

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a fost obligat de autorităţi să le permită utilizatorilor să folosească pseudonimele ca identitate.

  Germania este ţara în care utilizatorii pot folosi un pseudonim în loc de numele real. Autoritatea Protecţiei Datelor din Hamburg, care reglementează funcţionarea Facebook în Germania, a hotărât că Facebook nu poate forţa utilizatorii să folosească numele lor real.

  Citeşte şi: Cum distrugi un e-mail trimis greşit

  În plus, Facebook nu le poate cere cetăţenilor germani să furnizeze un act de identitate.

  Hotărârea a survenit în urma unui incident în care unei femei i s-a blocat contul pentru utilizarea unei identităţi false. După ce i s-a blocat accesul la cont, Facebook i-a schimbat numele pentru a coincide cu identitatea sa reală şi a solicitat femeii un act de identitate.

  Autoritatea Protecţiei Datelor din Hamburg spune că femeia nu dorea să folosească numele ei real pentru a evita a fi deranjată de media socială în scopuri de afaceri.

  Citeşte şi: 5 alternative la Skype care merită încercate

  Lucrul care este cel mai ciudat este că birourile Facebook se află în Irlanda, iar compania argumentează că serviciile sale ar trebui să funcţioneze după legea din Irlanda. Autoritatea Protecţiei Datelor din Hamburg a respins acea poziţie, dar nu ar fi nicio surpriză dacă Facebook ar ataca decizia autorităţii germane.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.