More

  Scapă de zgârieturile de pe telefon cu aceste trucuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fie că este de la cheile de la maşină pe care le ţii în buzunar, sau pentru că l-ai scăpat din buzunar, telefonul tău este plin de zgârieturi.

  Schimbarea smartphone-ului nu este întotdeauna cea mai bună soluţie, mai ales dacă ai investit o sumă considerabilă în cel pe care îl ai în posesie la momenul actual. Din fericire, există câteva trucuri DIY care te pot scăpa de zgârieturile de pe gadgetul mult iubit.

  Înainte de a vorbi despre trucurile tradiţionale care te pot scăpa de zgârieturile de pe telefonul mobil, recomandăm tuturor utilizatorilor să achiziţioneze huse pentru smartphone, indiferent dacă vorbim despre un dispozitiv mobil nou sau vechi, pentru că acestea asigură cea mai mare protecţie, fie că vorbim despre huse samsung, huse lenovo, huse huawei, huse iPhone, iar lista poate continua.

  Iată 5 metode prin care poţi să scapi de zgârieturile de pe telefon cu ajutorul unor ingrediente pe care s-ar putea să le ai în casă. 

  Pasta de dinţi

  pasta

  (Tocmai am scăpat de o zgârietură mică de pe ecranul telefonului meu folosind pasta de dinţi #win)

  Nu căuta soluţii pentru a scăpa de zgârieturile de pe telefon mai departe de baia ta. Important este să foloseşti pasta de dinţi tradiţională, nu o pastă de dinţi gel.

  Caută accesorii şi huse potrivite pentru telefonul tău Allview

  Tot ce trebuie să faci este să aplici puţină pastă de dinţi pe o dischetă demachiantă şi cu mişcări circulare, lente să ştergi zgârietura până dispare. După asta, foloseşte o cârpă curată pentru a îndepărta excesul de pastă de dinţi.

  Creme pentru îndepărtat zgârieturile de pe maşină

  Le găseşti în orice magazin de profil sau poţi să rogi mecanicul tău să îţi recomande una. Pur şi simplu aplică crema pe o cârpă uscată şi şterge cu ea ecranul telefonului cu mişcări rotative blânde.

  Bicarbonat de sodiu

  Este cunoscut pentru nenumăratele sale întrebuinţări în gospodărie, dar nu ne-am fi gândit vreodată că funcţionează şi în cazul zgârieturilor de pe ecranul telefonului.

  Amestecă două părţi bicarbonat de sodiu şi o parte apă într-un vas, amestecă până obţii o pastă omogenă, aplic-o pe ecran, iar cu o cârpă uscată şterge suprafeţele zgâriate cu mişcări circulare blânde.

  Pudră pentru bebeluşi

  Dacă o amesteci cu apă, la fel ca în cazul bicarbonatului, obţii o pastă pe care o poţi folosi pentru a scăpa de zgârieturile de pe ecranul telefonului.

  Ulei vegetal

  Este indicat doar pentru zgârieturi foarte mici, iar trucul se spune că este folosit ca soluţie temporară. Toarnă o picătură de ulei vegetal pe ecran şi şterge bine cu o cârpă uscată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.