More

  Te-a băgat în blacklist? Cum suni în acest caz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Te-a băgat în blacklist? Cum faci să-l suni / să o suni în acest caz?

  Dacă ai un smartphone, cu siguranţă ai posibilitatea de a adăuga persoanele care te deranjează în blacklist. Odată adăugat numărul de telefon acolo, deţinătorul său nu mai are cum să te contacteze. Pentru că atunci când te apelează îi intră direct mesageria vocală.

  Dar ce te faci atunci când ai fost adăugat la rândul tău în blacklist? Ce faci când trebuie să suni neapărat acea persoană. Când trebuie să o apelezi pentru a-i da o veste sau pentru a-i mai auzi vocea din când în când?

  Și ce dacă te-a băgat în blacklist

  Te-ai despărţit de partenerul de viaţă sau te-ai certat cu cel mai bun prieten şi ai ajuns în blacklist? Pe reţelele de socializare ai fost, de asemenea, blocat? Încă mai ai şanse să reiei contactul cu ei. Cum aşa? Foarte simplu!

  Tot ce trebuie să faci este să suni persoana în cauză cu număr ascuns. Această tehnică era des întâlnită în urmă cu 10 ani, la fel cum era şi modalitatea de a trimite sms-uri cu număr ascuns.

  Aşadar, adaugă prefixul „#31#” la numărul de telefon pe care vrei să îl apelezi şi aşteaptă ca proprietarul să îţi răspundă.

  Cum este posibil ca această modalitate să funcţioneze?

  Ei bine, cel care te-a adăugat în blacklist a introdus la setări numărul tău de telefon. Dacă suni cu număr ascuns, practic nu foloseşti numărul tău. De asemenea, cel mai probabil, persoana care ţi-a adăugat numărul în blacklist a uitat să bifeze şi opţiunea „Hidden number” (Necunoscut). Setare concepută exact pentru a nu fi ţinta celor care ar putea apela cu număr ascuns.

  Deci, ai fost sau nu până acum adăugat în blacklist? Cum ai procedat să poți suna în continuare persoana care ți-a blocat numărul de telefon?

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.