More

  Cât cheltuieşte Apple pentru siguranţa lui Tim Cook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Viaţa unuia dintre cei mai bine plătiţi şi mai puternici CEO din lume sună ca ruptă din filme, până la partea în care toţi încearcă să pună mâna pe el.

  Aceasta este concluzia pe care trebuie să o tragem dacă ne uităm la bugetul Apple, alocat pentru siguranţa lui Tim Cook.

  Te întrebi câţi bani se duc într-un an de zile pentru ca cel care conduce Apple să nu fie atins de nimeni. Ei bine, nici mai mult, nici mai puţin de 699.133 de dolari, iar acestea sunt doar cifrele pe 2014.

  Citeşte şi: Cum descarci un video de pe Facebook

  Poate o să ţi se pară că este vorba de foarte mulţi bani, dar siguranţa lui Tim Cook păleşte în faţa siguranţei CEO-ului de la Oracle, Larry Ellison şi a CEO-ului Amazon, Jeff Bezos.

  Companiile pe care le conduc cei doi cheltuiesc mai mult de un milion şi jumătate de dolari pentru securitatea lor, potrivit unui raport redactat de Equilar.

  Ce tip de siguranţă poate costa atât de mulţi bani? Ei bine, potrivit Fortune.com, în aceste costuri intră totul, de la instalarea şi mentenanţa unui sistem de siguranţă, până la garda de corp. Vorbim despre sistemul de siguranţă de acasă, de la birou şi de peste tot pe unde merg aceştia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.