More

  Pot 4 iPhone-uri să oprească un Porsche Carrera 911 la 100 km/h?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne-am obişnuit cu cei de la EverythingApplePro şi experimentele nebuneşti pe care le fac cu dispozitivele Apple. Dacă v-a plăcut De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ AK-74?, cu siguranţă sunteţi curioşi să aflaţi dacă pot 4 iPhone-uri să oprească un Porsche Carrera 911 care merge cu 100 km/h.

  Aşadar, tânărul din imaginile de mai jos s-a gândit că ar fi cazul să schimbe plăcuţele de frână de la un Porsche Carrera 911 cu iPhone-uri. Cât de nebunească credeţi că a fost ideea sa? Ei bine, nu suficient încât să nu o pună în aplicare.

  Povestea pe care şi-a imaginat-o sună cam aşa: „Te afli pe un drum undeva în munţi, împreună cu 3 prieteni, iar la un moment dat sesizezi că frânele de la maşină nu te mai ajută deloc. Ce rămâne de făcut? Atât tu, cât şi cei care sunt cu tine deţineţi câte un iPhone, iar tu ai în portbagaj doar uneltele necesare pentru o pană de cauciuc.”

  Citeşte şi: De câte grade ai nevoie să topeşti iPhone 6 şi Galaxy S6 Edge

  Nu o să îţi vină să crezi, dar s-ar putea să fiţi salvaţi, iar în cele din urmă veţi putea ajunge teferi şi nevătămaţi acasă. Cum aşa? După cum vedem şi în video-ul de mai jos, trebuie să smilgheruiţi spatele iPhone-urilor şi să înlocuiţi plăcuţele de frână cu ele.

  Pare de domeniul fantasticului, dar nu doar că veţi ajunge la destinaţie după o astfel de întâmplare, ci veţi fi chiar capabili să vă utilizaţi iPhone-urile fără probleme, în continuare.

  Desigur, când cei de la EverythingApplePro au frânat la 30 km/h, maşina s-a oprit şi totul a fost în regulă, în schimb la 60 de km/h un iPhone s-a încins şi a luat foc, dar cu un extinctor pe care orice şofer în are în maşină au rezolvat de îndată problema.

  Dacă vrei să vezi ce se întâmplă cu iPhone-urile la 100 km/h, trebuie să vezi continuarea în video-ul de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.