More

  De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ AK-74?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este o întrebare la care nu ne-am fi gândit, dar al cărei răspuns ne-am dorit şi noi să îl aflăm.

  Ţineţi minte momentul în care Teddy Roosvelt a fost împuşcat în timpul unui discurs, iar bucata de hârtie din buzunarul lui a încetinit glonţul suficient de mult încât acesta să fie capabil să ducă la capăt discursul de 90 de minute.

  Noroc că a folosit o hârtie şi nu citea ideile de pe YouTube. Categoric, un iPhone nu poate opri un glonţ. Totuşi, dacă ai suficiente iPhone-uri, s-ar putea să reuşeşti asta în cele din urmă.

  Ei bine, există un viral pe Internet: „How Many iPhones Does It Takes To Stop an AK-74 Bullet?” în care un tânăr testează rezistenţa smartphone-urilor de la Apple într-un mod cu totul şi cu totul inedit.

  El aşază în ordine 7 iPhone-uri şi la final un Samsung Galaxy S6 Edge şi îşi propune să tragă cu AK-74 rusesc pe care l-a moştenit. În filmuleţ, bărbatul spune că va face testul pe 8 iPhone-uri, dar noi le-am numărat şi este vorba doar de 7, aşa cum am spus şi mai sus. Motivul pentru care a pus un Samsung Galaxy S6 Edge la final nu a fost explicat pe durata experimentului, dar cel mai probabil autorul a ştiut sigur ce a dorit să facă.

  Aşadar, de la o distanţă de aproximativ 2 metri, tânărul trage cu AK-74-ul şi aşa cum veţi vedea şi în filmuleţul de mai jos, este nevoie de 5 iPhone-uri pentru a opri un glonţ de AK-74! Glonţul a trecut prin primele 4 iPhone-uri şi s-a oprit în ecranul celui de-al 5 – lea.

  Ştim cu toţii povestea cu iPhone 6 de la Apple legată de rezistenţa sa. Dacă nu eşti atent cu el, s-ar putea ca la un moment dat să îl scoţi îndoit din buzunar, sau să te aşezi pe el şi să nu fie nevoie de niciun glonţ ca să îl faci praf.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.