More

  Acţiunile Google cresc cu 7% după rebranding-ul Alphabet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Reorganizarea Google prin crearea unei companii umbrelă cu numele Alphabet a luat pe toată lumea prin surprindere.

  În acest timp, această schimbare a fost primită pozitiv pe Wall Street, acţiunile Google înregistrând o creştere de 7%, după ce investitorii au perceput această schimbare ca o îmbunătăţire.

  Citeşte şi: Cum afli ce ştie Google despre tine

  Restructurarea a fost necesară atât pentru transparenţă, cât şi pentru a separa serviciile online extrem de populare de celelalte proiecte în care Google a început să se implice (maşina care se conduce singură, SpaceX, etc.).

  Unii spun că Larry Page şi Sergey Brin au făcut acest pas pentru a urma modelul de business al lui Warren Buffet, nu cel al Yahoo.

  Pentru investitori a fost destul de greu să aibă încredere în toate aceste firme, percepute ca mici departamente în cadrul unei companii cu un profil total diferit, aceasta fiind Google.

  Acum, ca entităţi distincte, unite sub o singur umbrelă, alta decât cea a Google, analiza asupra oportunităţilor şi pericolelor va fi mult mai uşor de realizat.

  Citeşte şi: Google Translate a primit un upgrade imens

  Co-fondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, vor continua să supravegheze întreaga direcţie a companiei, din poziţia de Preşedinte, respectiv CEO.

  Poziţia de CEO a companiei Google i-a fost oferită lui  Sundar Pichai, un membru al echipei care a fost pregătit de foarte multă vreme pentru a prelua această sarcină. Noul CEO se va asigura de bunul mers al celor mai importante produse Google: Maps, Search, Android şi YouTube.

  Pentru Alphabet, momentan se anunţă un traseu ascendent şi plin de succese.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.