Google Translate a primit un upgrade imens | NOOBZ.RO

Google Translate a primit un upgrade imens

Mădălina Gănescu
- 31.07.2015, 0:30 în Evoluţie
0

SHARES

Google Translate poate recunoaşte textul în timp real de la 20 de limbi noi. Una dintre cele mai mari caracteristici a Google Translate este capacitatea de a traduce instantaneu un text dintr-o limbă străină în alta.

Atunci când ai un text într-o limbă străină şi nu ştii exact ce vrea să spună, îl introduci în căsuţa de Google Translate şi primeşti instantaneu traducerea.

Serviciul funcţionează chiar şi fără conexiune la Internet, atât timp cât ai descărcat pachetul de limbă corespunzător. Este, probabil, unul dintre cele mai utilizate servicii de realitate augmentată care ne schimbă viaţa de zi cu zi.

Citeşte şi: Samsung scade preţul pentru Galaxy S6

Printre cele 20 de limbi noi care pot fi traduse înainte şi înapoi, avem limba engleză, daneză, filipineză, maghiară, norvegiană, română, turcă şi ucraineană.

gif

Software-ul de traducere Google s-a îmbunătăţit considerabil de când compania a achiziţionat serviciul de traducere augmentată, Word Lens, în 2014. Pentru a demonstra cât de rapid şi precis funcţionează aplicaţia, Google a creat un film numit „La Bamba” în noile limbi, pe care în regăseşti mai jos.

Citeşte şi: Cum faci upgrade la Windows 10

Desigur, Google Translate are plusuri şi minusuri, iar atunci când îl utilizăm, de cele mai multe ori, trebuie să fim extrem de atenţi la formulare, întrucât traducerile nu sunt perfecte, virgulele nu sunt întotdeauna la locul lor, iar folosit necorespunzător, serviciul ar putea să ne aducă mai multe neplăceri, decât beneficii.

Pentru că mulţi utilizatori locuiesc în ţări cu acces nelimitat la Internet sau cu smartphone-uri puternice, compania a fost nevoită să facă posibilă tehnologia traducerii şi offline.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!