0

SHARES

Xiaomi Redmi Note 2 – Caracteristici impresionante la un preţ accesibil

Mădălina Gănescu
- 13.08.2015, 16:19 în Smartphones

Xiaomi a lansat astăzi, aşa cum am anunţat de dimineaţă, Redmi Note 2, un smartphone cu caracteristici impresionante, la un preţ accesibil pentru orice buzunar.

În vreme ce Samsung lansează 2 dispozitive la preţuri destul de piperate, Xiaomi Redmi Note 2 vine cu un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD, octa-core MediaTek MT6795 pe 64 de biți cu frecvență de 2,2GHz.

De asemenea, acesta vine cu 2GB RAM, 16 GB pentru stocarea datelor personale, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una de 5 megapixeli fruntală. Bateria cu o capacitate de 3.020 mAh asigură o experienţă mulţumitoare pentru orice utilizator.

Citeşte şi: Pregăteşte-te pentru noile telefoane Nexus

Pe spatele carcasei, Redmi Note 2 este echipat cu detector autofocus, care îi permite dispozitivului un focus în doar 0.1 secunde. Greutatea smartphone-ului lansat de Xiaomi nu depăşeşte 160 de grame, iar dispozitivul este cu 39 de grame mai uşor decât originalul Redmi Note.

Xiaomi plănuieşte să lanseze noul Redmi Note 2 într-o varietate de culori, printre care alb, negru, roz, maro şi albastru deschis, care au fost deja confirmate.

Dacă vrei să îţi achiziţionezi un Redmi Note 2, sunt disponibile 3 variante: cea mai ieftină costă 128 de dolari şi oferă LTE la SIM cu 3G pe unul, în vreme ce modelul dual-SIM LTE va costa 144 de dolari. Dacă 16 GB spaţiu de depozitare nu sunt suficienţi pentru tine, Xiaomi a anunţat o versiune de 32 GB, la un preţ de 160 de dolari.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!