Xiaomi Redmi Note 2 - Detalii înainte de lansare | NOOBZ.RO

Xiaomi Redmi Note 2 – Detalii înainte de lansare

Mădălina Gănescu
- 13.08.2015, 0:25 în Smartphones
0

SHARES

Xiaomi se aşteaptă să lanseze noul smartphone, Redmi Note 2, împreună cu sistemul de operare MIUI 7 astăzi, iar înainte de eveniment mai avem câteva informaţii venite din China.

Redmi Note 2 are un display de 5.5 inch, la o rezoluţie de 1080 pixeli şi vine cu un procesor MediaTek Helio X10 SoC la 2.2GHz, cu 2 GB de RAM.

Smartphone-ul are, de asemenea, o cameră principală de 13 MP, iar cea frontală este de 5 MP, memoria internă este de 16 GB, iar bateria are 3.020 mAh. Una peste alta, dispozitivul pare să aibă îmbunătăţiri în ceea ce priveşte procesorul, vine cu memorie RAM suplimentară şi o rezoluţie a display-ului mai bună.

Citeşte şi: Samsung Galaxy Note 5 va avea baterie de 3000 mAh

Sursa chineză sugerează faptul că va fi dezvăluit şi un model cu 3 GB de RAM, care ar putea avea, de asemenea, spaţiu de stocare suplimentar.

Nu avem detalii legate de preţ pentru moment, dar surse spun că acesta va fi format din 3 cifre, ceea ce înseamnă că am putea avea de-a face cu un dispozitiv la un preţ mai mare sau egal cu 150 de dolari.

Zvonuri anterioare au sugerat că un model de 32 GB ar costa în jur de 128 de dolari, în vreme ce versiunea de 16 GB va fi disponibilă la 112 dolari. Dacă este să luăm toate aceste lucruri în calcul, se pare că Redmi Note 2 nu va face o gaură în buzunarul niciunui cumpărător.

Aşteptăm detalii de la lansarea oficială care va avea loc astăzi în Beijing, China, şi vom reveni cu mai multe amănunte.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!