La ce să ne aşteptăm de la iPad Mini 4 | NOOBZ.RO

La ce să ne aşteptăm de la iPad Mini 4

Mădălina Gănescu
- 14.08.2015, 0:05 în Tablete
0

SHARES

Mai multe informaţii neoficiale indică faptul că Apple lucrează la o versiune nouă de iPad Mini. Ne putem aştepta la un iPad Mini mai puternic, mai subţire, care va veni cu sistemul de operare iOS 9.

Macotakara şi @OnLeaks au dezvăluit faptul că iPad Mini 4 va semăna cu un mini iPad Air 2. Desigur, mulţi au numit iPad Air un iPad Mini mare, dar iPad Mini 3 este ceva mai subţire decât iPad Air 2.

Acest lucru ar trebui să se schimbe, iar iPad Mini 4 de 6.1 mm grosime, va fi exact aceeaşi grosime ca şi a iPad Air 2. În scopul de a face tableta subţire, Apple ar putea trece la un ecran complet laminat.

Citeşte şi: Samsung Galaxy Note 5 va avea baterie de 3000 mAh

Când vine vorba despre puterea de calcul iPad 4 Mini, 9to5mac a găsit nişte indicii interesante în versiunea beta a OS X El Capitan. Instrumentele de dezvoltare Safari 9 arată cum va arată site-ul oricui de pe un iPad Mini, cu vedere divizată.

Ca un memento, în timpul WWDC din iunie, Apple a introdus multitasking split-screen pentru iPad în iOS 9. Momentan, doar iPad Air 2 va primul acest multitasking, permiţând utilizatorilor să interacţioneze cu două aplicaţii în acelaşi timp.

Câteva informaţii neoficiale de azi pot indica faptul că iPad Mini va primi un system-on-chip actualizat, precum şi mai mult RAM, făcându-l cel puţin la fel de rapid ca iPad Air 2.

Citeşte şi: Xiaomi Redmi Note 2 – Caracteristici impresionante la un preţ accesibil

Actualul iPad Mini 3 a rămas în urmă în ceea ce priveşte specificaţiile. Anul trecut, Apple a adăugat doar un Touch ID, senzor de amprentă digitală. Orice altceva a rămas identic, de la chip A7 la cameră.

Cu toate acestea, Apple vrea ca iPad să se diferenţieze cât mai mult posibil de iPhone, pentru a impulsiona vânzările de tablete. De aceea, modernizarea iPad Mini este un factor de diferenţiere foarte mare.

De obicei, Apple dezvăluie noua sa linie într-un eveniment dedicat în luna octombrie. Totuşi, există zvonuri potrivit cărora Apple ar putea introduce noile iPad-uri în timpul lansării iPhone ce ar trebui să aibă loc pe 9 septembrie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!