Samsung S6 Edge+, disponibil pentru precomandă la Orange

NoobZ
- 14.08.2015, 11:51 în Smartphones
0

SHARES

Orange aduce noul Samsung Galaxy S6 Edge+ din 4 septembrie, telefonul fiind deja disponibil la precomandă.

Orange va oferi modelul Samsung Galaxy S6 Edge+ împreună cu o gamă variată de abonamente dedicate, la prețuri începând de la 449 euro cu abonamentul Panteră 41.

În plus, la achiziția acestui model cu precomandă, Orange oferă două accesorii cadou: un încărcător wireless și o husă tip copertă Clear View.

Citeşte şi: Lansare Galaxy Note 5 – Cel mai elegant phablet de la Samsung

Samsung Galaxy S6 edge+ este echipat cu ecran curbat SuperAMOLED Quad HD de 5,7 inch, procesor Octa-Core, 4 GB RAM, cameră de 16 MP, încărcare rapidă şi wireless și conectivitate 4G+ care asigură viteze de download de până la 300 Mbps.

Cu serviciul Early Upgrade clienţii pot achiziționa noul model la preţ redus oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Citeşte şi: Galaxy S6 Edge+, un dispozitiv Samsung care merge la sigur

Clienții Orange au astfel acces în fiecare an la cele mai noi modele smartphones pentru a fi mereu în pas cu ultimele tehnologii.

Precomenzile pentru noul model Samsung Galaxy se pot face începând de astăzi, 14 august, online pe www.orange.ro sau în Orange shop, iar produsele vor fi disponibile din 4 septembrie 2015.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!