Primele imagini cu Sony Xperia Z5 Plus

Cristian Gănescu
- 14.08.2015, 11:44 în Smartphones
0

SHARES

După mai multe randări ale viitoarelor dispozitive flagship de la Sony Xperia, respectiv Xperia Z5 şi Xperia Z5 Compact, acum au apărut poze cu viitorul phablet flagship, cu numele de cod S70+, cel mai probabil viitorul Sony Xperia Z5+.

Informaţiile sugerează că dispozitivul va avea display cu rezoluţie 4k, dar acest lucru nu poate fi confirmat, având la dispoziţie numai o randare a designului dispozitivului.

Sony-Xperia-S70

Imaginea pe care o avem la dispoziţie este un fundal de pe un slide al unei prezentări, luată de la Sony Mobile. Această imagine a apărut în întreaga presă din Asia. Slide-ul face referire la dispozitivul S70+, care nu este altceva decât un nume de cod. Este o randare a ceea ce se crede a fi viitorul phablet Xperia Z5+.

Citeşte şi: Sony lansează Xperia C5 Ultra cu cameră frontală de 13MP

Pozele vin să cofirme informaţiile de până acum, iar din punct de vedere al design-ului, Xperia Z5+ va avea acelaşi design cu cel al dispozitivului Xperia Z3+. Dispozitivul va fi disponibil în trei variante de culori: Negru, Auriu şi Cromat.

Din păcate, poza care prezintă randarea este la o rezoluţie foarte mică şi nu se poate vedea dacă dispozitivul va avea un scanner de amprentă.

Rămâne de văzut dacă phablet-ul va fi lansat odată cu celelalte două dispozitive flagship Xperia Z5 şi Z5 Compact, la IFA 2015, în luna septembrie.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!