More

  Dispozitivele iPhone vor utiliza scanarea facială

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un sistem de recunoaştere facială, care permite distribuirea forografiilor mult mai uşor, va ajunge în viitor pe dispozitivele iPhone, potrivit unui patent care a fost publicat pe site-ul U.S. Patent & Trademark Office.

  Apple a depus actele pentru obţinerea patentului în luna februarie a anului 2014. Dacă va merge până la capăt cu acest plan, dispozitivele iPhone vor putea scana feţele din fotografiile pe care le faci şi le va identifica cu persoanele din agenda ta de telefon.

  Citeşte şi: Cum verifici cât de puternic este semnalul de pe iPhone şi Android

  După finalizarea procesului de scanare, dispozitivul oferă opţiunea de a trimite pozele contactelor pe care le-a identificat, prin diferite canale de comunicare.

  Dispozitivul ar dispune şi de o „bază de date relaţionară” care va permite utilizatorilor să distribuie pozele către persoanele care au fost identificate după procesul de scanare.

  Spre exemplu, dacă vrei să trimiţi o poză în care se regăseşte copilul unui prieten din agenda ta, această informaţie va fi stocată în bază de date relaţionară, iar pe viitor alegerile corecte vor fi făcute pe baza informaţiilor stocate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.