Şedinţă Foto cu Gear 2, S6 Edge+ şi Galaxy Note 5

Mădălina Gănescu
- 15.08.2015, 0:30 în Evoluţie
0

SHARES

Împreună cu phablet-urile Galaxy Note 5 şi S6 Edge+ lansate ieri, Samsung ne-a permis să aruncăm un ochi şi peste smartwatch-ul Gear S2.

Deşi vom mai avea de aşteptat până la IFA din septembrie pentru o lansare oficială, acest lucru nu a oprit Samsung să arate ceasul, de vreme ce a apărut într-o şedinţă foto, unde tehnologia este accesoriul ales.

În aceste fotografii, putem vedea mărimea reală a smartwatch-ului, iar acesta nu pare deloc voluminos, aşa cum mai există unele dispozitive din categoria din care face parte.

Citeşte şi: Lansare Galaxy Note 5 – Cel mai elegant phablet de la Samsung

Designul rotund vine ca un punct în plus pentru dispozitiv, mai ales că celelalte smartwatch-uri Gear lansate de Samsung au un design dreptunghiular.

În fotografii nu apare doar Gear S2, pe acesta în putem vedea doar în 2 dintre imagini. Putem vedea, de asemenea, smartphone-urile supradimensionate noi lansate, Galaxy Note 5 şi S6 Edge+, împreună cu o pereche de căşti Samsung Level.

Una peste alta, putem spune clar că noile dispozitive Samsung sunt stylish şi nu există dubii că se vor încadra perfect în modă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!