More

  Şedinţă Foto cu Gear 2, S6 Edge+ şi Galaxy Note 5

  Împreună cu phablet-urile Galaxy Note 5 şi S6 Edge+ lansate ieri, Samsung ne-a permis să aruncăm un ochi şi peste smartwatch-ul Gear S2.

  Deşi vom mai avea de aşteptat până la IFA din septembrie pentru o lansare oficială, acest lucru nu a oprit Samsung să arate ceasul, de vreme ce a apărut într-o şedinţă foto, unde tehnologia este accesoriul ales.

  În aceste fotografii, putem vedea mărimea reală a smartwatch-ului, iar acesta nu pare deloc voluminos, aşa cum mai există unele dispozitive din categoria din care face parte.

  Citeşte şi: Lansare Galaxy Note 5 – Cel mai elegant phablet de la Samsung

  Designul rotund vine ca un punct în plus pentru dispozitiv, mai ales că celelalte smartwatch-uri Gear lansate de Samsung au un design dreptunghiular.

  În fotografii nu apare doar Gear S2, pe acesta în putem vedea doar în 2 dintre imagini. Putem vedea, de asemenea, smartphone-urile supradimensionate noi lansate, Galaxy Note 5 şi S6 Edge+, împreună cu o pereche de căşti Samsung Level.

  Una peste alta, putem spune clar că noile dispozitive Samsung sunt stylish şi nu există dubii că se vor încadra perfect în modă.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here