Motorola ar putea lansa noul Moto 360 odată cu Moto X Style şi Moto G

Cristian Gănescu
- 17.08.2015, 0:28 în Smartwatch
0

SHARES

Moto 360, smartwatch-ul Motorola, este lansat pe piaţă de aproape un an, iar acum apar tot mai multe informaţii că modelul va avea un succesor de nouă generaţie.

Cel care pune „gaz pe foc” este chiar compania Motorola, iar obiectul este o postare controversată de pe reţeaua Twitter. Compania a postat un video care indică în mod cert către un succesor al smartwatch-ului Moto 360, dar postarea a fost ştearsă ulterior.

Video-ul era însoţit de textul: #Moto360 helps you find the important things in life (#Moto360 te ajută să găseşti lucrurile importante din viaţa ta). Este evident că postarea a fost lansată înainte de vreme şi a trebuit retrasă imediat, dar nu înainte ca foarte mulţi internauţi să o vadă.

Citeşte şi: Aplicaţia care te ajută să explorezi atracţiile turistice

Din video se vedea clar că modelul Moto 360 este diferit faţă de cel actual şi confirmă informaţiile apărute anterior, despre modificările aduse sistemului de închidere al curelei.

O altă diferenţă notabilă este la butonul din exterior, care a fost mutat în colţul din dreapta-sus. Dincolo de elementele ce ţin de design, nu există nicio altă informaţie despre viitorul Moto 360.

Cel mai probabil Motorola doreşte cuplarea dispozitivului Moto 360 cu Moto X Style şi Moto G, care vor fi lansate pe 3 septembrie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!