More

  Aplicaţia care te ajută să explorezi atracţiile turistice

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Landmarker este o aplicaţie care îţi transformă telefonul într-o interfaţă care îţi dezvăluie destinaţiile cheie din jurul tău.

  Aplicaţia foloseşte senzorii dispozitivului tău, împreună cu GPS şi Google Place API pentru a-ţi arăta lumea din jur într-o manieră nouă, mult mai simplă şi mai frumoasă.

  Spre exemplu, dacă te afli într-un oraş pe care nu l-ai mai vizitat până acum şi nu ai indicatoare care să te ghideze sau după care să îţi dai seama dacă te afli în locul potrivit, această aplicaţie îţi poate fi de real folos.

  Citeşte şi: Google lansează un site pentru EXPERIMENTE ANDROID

  Tot ce trebuie să faci este să porneşti aplicaţia, GPS-ul şi Google Place API şi să îndrepţi obiectivul camerei telefonului spre locul cu pricina. Aplicaţia nu doar că îţi va spune cum se numeşte clădirea, ci îţi va da cu aproximaţie şi distanţa de la tine până la ea, ba chiar şi traseul pe care trebuie să îl urmezi.

  Landmarker este disponibil pe Google Play şi este o aplicaţie creată pentru Android Experiments, site-ul pe care l-a lansat Google în urmă cu doar câteva zile, omologul lui Chrome Experiments.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.