More

  Samsung Galaxy Note 5 are probleme GRAVE şi PERMANENTE

  Samsung Galaxy Note 5 a fost primit foarte bine de public, dar imediat după lansarea sa utilizatorii au descoperit o problemă foarte gravă la sistemul de funcţionare.

  Problema apare la stylus-ul dispozitivului. Mai exact, cei care au achiziţionat un dispozitiv Galaxy Note 5 trebuie să aibă mare grijă cum introduc stylus-ul în orificiul special destinat acestuia.

  Citeşte şi: 44 scurtături de taste pentru orice browser

  Potrivit unor informaţii venite de la mai multe puncte de vânzare, introducerea invers a stylus-ului în dispozitivul Galaxy Note 5 are ca rezultat DEZACTIVAREA PERMANENTĂ a funcţiei de detectare al Stylus-ului.

  Asta înseamnă că utilizatorii vor pierde funcţii cum sunt „noţiţe rapide” atunci când ecranul dispozitivului este închis, iar meniul radial al stylus-ului nu va mai putea fi accesat.

  Citeşte şi: 30 de lucruri pe care NU le mai facem din cauza evoluţiei tehnologiei

  Acest defect este cât se poate de neplăcut şi din cauza uşurinţei cu care stylus-ul poate fi introdus greşit în Galaxy Note 5. La modelele mai vechi era imposibil să îl introduci altfel decât în modul corect, dar forma „redesenată” a noului stylus creează mai multe probleme decât rezolvă.

  Utilizatorii nu au cum să îşi dea seama când introduc greşit stylus-ul. Este practic o „ruletă rusească” la care joci zilnic, iar rezultatul este „moartea unei funcţii vitale” pentru utilizatorii dispozitivelor Galaxy Note.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here