More

  Încărcarea bateriei: Galaxy S6, Zenfone 2, iPhone 6 şi OnePlus 2 – Care e pe primul loc

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încărcarea rapidă este o caracteristică esenţială a oricărui smartphone din zilele noastre, mai ales pentru că durata de viaţă a unei baterii la o singură încărcare ne cam dezamăgeşte aşteptările.

  Multe telefoane au fost lansate anul acesta cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0, iar alţi producători de dispozitive de ultimă generaţie, precum Samsung, au şi ele propria versiune, de asemenea.

  În urma unor teste de încărcare a bateriei smartphone-urilor, realizate de androidauthority.com, Samsung Galaxy S6 şi Asus Zenfone 2 au ieşit câştigători detaşaţi la capitolul încărcare, la diferenţă mică unul faţă de celălalt. Google Nexus 6 şi LG G4 au avut, de asemenea, rezultate bune, în vreme ce iPhone 6 şi One Plus 2 au rămas cu mult în urmă.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy Note 5 are probleme GRAVE şi PERMANENTE

  Zenfone 2 este cel mai rapid, încărcându-se cu 17% după doar 5 minute şi cu 32% după 15 minute. La testarea de 30 de minute, Zenfone 2 şi Galaxy S6 au scos rezultate impresionante, ambele depăşind 50%. Celelalte dispozitive nu reuşesc să depăşească rata de 40% în 30 de minute.

  După 48 de minute de încărcare, bateria de la Galaxy S6 ajunge la 80%, iar după 1h 22min este încărcată complet. Zenfone termină încărcarea după 1h 49min, iar restul dispozitivelor cu Quick Charge se încarcă complet în jurul a 1h 50min.

  OnePlus 2 şi iPhone 6 dezamăgesc destul de mult, ambele încărcându-se complet abia după 2h de stat în priză.

  Este de-a dreptul impresionant acest test, dacă este să luăm în considerare costurile unui Zenfone 2 şi bateria de 3,000 mAh. Astfel, este destul de uşor să ne dăm seama de ce unii utilizatori au fost dezamăgiţi de durata de încărcare a noului OnePlus 2.

  Aşadar, atunci când te hotărăşti să îţi schimbi smartphone-ul, nu ar fi o idee rea să iei în considerare durata de încărcare a bateriei fiecărui dispozitiv, mai ales dacă eşti o persoană mereu pe fugă şi care pune mare accent pe productivitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.