More

  TESTUL care îţi spune în ce moment al zilei eşti cel mai productiv

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cafeaua, lipsa de somn şi o dietă sănătoasă, toate pot avea efecte pozitive sau negative asupra stării noastre de spirit, lucru ce ne poate afecta direct productivitatea la locul de muncă.

  Moo-Q este o aplicaţie nouă care vrea să se documenteze, astfel încât să fii la curent cu privire la impactul pe care îl are starea ta de spirit asupra vieţii tale.

  Practic, aplicaţia foloseşte un set de întrebări zilnice, care încearcă să depisteze când eşti productiv şi ce legătură are asta cu starea ta de spirit.

  Citeşte şi: OnePlus One aduce veşti bune utilizatorilor

  Moo-Q este disponibilă gratuit pe iTunes App Store şi începe cu câteva întrebări simple despre cum anume te simţi. Poţi ajusta sliderele în funcţie de cum te simţi, dacă eşti stresat, relaxat sau iritat.

  Odată ce ai stabilit cum te simţi, Moo-Q va trece printr-o serie de teste care vor fi din ce în ce mai grele pe măsură ce avansezi.

  La început, este destul de frustrant, pentru că Moo-Q îţi permite să memorezi doar pentru câteva secunde numere, înainte să mergi mai departe la pagina de răspuns. Pentru persoanele care abia s-au trezit, este o provocare destul de mare. La o primă încercare, reuşeşti să scrii mai puţin de două numere pentru fiecare sarcină, iar testul se complică pe măsură ce înaintezi.

  Citeşte şi: Gear S2, promovat pe social media de un Director Samsung

  Odată terminat testul, Moo-Q salvează datele şi nu îţi permite să vezi rezultatele până când nu ai făcut o serie de teste pe parcursul zilei. Hungry Mind Lab, echipa din UK responsabilă pentru Moo-Q, avertizează că aplicaţie trebuie să fie folosită de mai multe ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.

  După 5 teste, un grafic personalizat este creat pentru a-ţi arăta nivelul de concentrare al creierului. Ideea este că, aceste informaţii pot fi folosite pentru a-ţi da seama în ce parte a zilei eşti cel mai productiv şi când eşti mai puţin eficient. Hungry Mind Lab va folosi datele strânse de Moo-Q pentru cercetări cu privire la comportamentul cognitiv la Universitatea Goldman din Londra.

  Nu există nicio modalitatea prin care să nu îţi fie culese aceste date, singurul avantaj fiind acela că totul se face anonim şi nu eşti obligat să dai nicio informaţie personală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.