Gear S2, promovat pe social media de un Director Samsung

Cristian Gănescu
- 26.08.2015, 14:11 în Smartwatch
0

SHARES

Nici teasing-ul nu mai este ce a fost. De curând, au apărut imagini cu unul dintre directorii Samsung, având la mână un dispozitiv portabil. Mai precis, este vorba despre smartwatch-ul Samsung Gear 2.

Directorul Samsung mobileDennis Miloseski, a postat o poză pe Instagram cu un prim plan, foarte clar, cu noul gadget care va fi disponibil în curând.

Din poză se poate vedea foarte clar cadrul metalic în jurul display-ului, ceea ce îi oferă un aspect plăcut. Mai pot fi observate două butoane dreptunghiulare, amplasate în lateralul dispozitivului.

Citeşte şi: Încărcarea bateriei: Galaxy S6, Zenfone 2, iPhone 6 şi OnePlus 2 – Care e pe primul loc

Miloseski nu dă mai multe detalii, poza fiind însoţită de mesajul „Giving the new Samsung Gear S2 a test drive” („Fac un test noului Samsung Gear S2„).

 

Untitled

Samsung a mai lansat un video teaser la începutul lunii august. Clipul oferă câteva mici detalii despre componenta software a viitorului Gear S2. Observăm funcţii pentru monitorizarea sănătăţii, a vremii sau apelurilor şi multe altele.

Nu există foarte multe detalii despre viitorul smartwatch de la Samsung. Gear S2 va fi prezentat la IFA 2015, eveniment ce va avea loc în Berlin, pe 3 septembrie 2015.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!