More

  Gmail adaugă automat evenimente în Google Calendar

  Utilizatorii aplicaţiilor Google primesc o funcţie extrem de utilă: Gmail şi Google Calendar se vor sincroniza, iar evenimentele vor fi adăugate automat, potrivit anunţului făcut de companie.

  De fiecare dată când utilizatorul primeşte un email, pe Gmail, care conţine informaţii despre un zbor cu avionul, rezervări la hotel sau la restaurant, chiar bilete la un eveniment, acestea vor fi adăugate automat în Google Calendar cu timpul de check-in şi numărul zborului.

  Mai mult, dacă primeşti un email care modifică un eveniment actual, informaţiile vor fi modificate automat, în Calendar.

  Citeşte şi: Te-ai săturat de gropile din asfalt? Google te scapă de ele

  Această funcţie va fi activă implicit, pentru ambele versiuni ale aplicaţiei Calendar, desktop şi mobil, dar utilizatorii pot opta pentru a dezactiva funcţia sau de a şterge anumite evenimente care care fost create automat. Evenimentele vor fi vizibile numai pentru proprietar, chiar dacă este împărtăşit şi cu altă persoană.

  După lansarea oficială care va avea loc săptămâna viitoare, funcţia va fi disponibilă treptat, iar aceasta va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii Google Apps, cu excepţia celor care au „Google Apps for Government”.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here