More

  Windows 10 – Bilanţ impresionant la 4 săptămâni de la lansare

  Microsoft a lansat Windows 10 în urmă cu 4 săptămâni, iar acum compania furnizează noi cifre despre rata de adopţie a noului sistem de operare.

  În descursul a 24 de ore de la lansare, 14 milioane de calculatoare au trecut la Windows 10, iar cifrele au ajuns până la această oră la 75 de milioane de calculatoare care rulează sistemul de operare Windows 10.

  Microsoft a livrat Windows 10 în mai multe valuri, prin upgrade gratuit pentru utilizatorii Windows 8 şi Windows 7.

  Citeşte şi: Office 2016 pentru Windows se lansează în septembrie

  Cu toate că este destul de greu să facem o comparaţie între Windows 10 şi Windows 8, Microsoft a vândut un total de 40 milioane de licenţe ale sistemului Windows 8, la o lună după lansarea oficială. Este evident că rata de adopţie a noului sistem Windows 10 este mult mai bună, aproape de două ori mai bună.

  La nivel demografic, mai mult de 90.000 de calculatoare unice au făcut upgrade-ul, în peste 192 de ţări. Posesorii consolelor Xbox One au transmis aproape 122 de ani de conţinut video pe PC-urile care rulează Windows 10.

  Este un bilanţ incredibil şi extrem de favorabil şi încurajator. Utilizatorii sunt mult mai deschişi la adoptarea noului sistem de operare, iar cei de la Microsoft nu ar putea fi mai fericiţi decât sunt deja.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here