More

  Motorola Moto 360: Data de lansare şi versiuni disponibile

  Tot mai multe teasere pentru smartwatch-ul Moto 360 au apărut în presă, iar acum avem şi o serie de poze.

  Pozele, cu cea de-a doua generaţie a smartwatch-ului de la Motorola, au apărut pe internet postate de @Upleaks. Mai mult, acesta sugerează existenţa şi a unei versiuni Sport a dispozitivului.

  Pozele prezentate se potrivesc cu cele apărute până acum. Putem observa mai multe detalii despre componenţa metalică şi o varietate de curele din metal şi de piele. Din aceste poze se poate observa o a treia variantă de culoare, un roz-auriu, care nu a fost pomenit până acum, pe lângă versiunile argintii şi negre. Citeşte şi: LG lansează un smartwatch din aur la un preţ de 1200 dolari Motorola Moto 360 Sport înlocuieşte materialul de piele şi metal cu un plastic care nu pare a oferi posibilitatea de schimbare a curelei. Nu există niciun detaliu despre specificaţiile acestuia, dar poza sugerează rezistenţă la apă şi anumite cerinţe normale pentru un ceas din clasa „sport„.

  Informaţia ne mai furnizează şi două date când ar putea fi lansate aceste produse. Noul Moto 360 ar putea fi lansat în luna septembrie, în vreme ce versiunea Sport ar fi lansată în luna octombrie a acestui an.

  Dacă luam în calcul faptul că accesoriile sport sunt cele mai populare din acest segment, un produs dedicat fitness-ului ar putea ajuta atingerea unui public mai larg.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here