Huawei lansează oficial Honor 7 în Europa

NoobZ
- 1.09.2015, 0:30 în Smartphones
0

SHARES

Huawei anunță lansarea oficială a noului său vârf de gamă, smartphone-ul Honor 7, în Europa. Device-ul, complet metalic, include o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar și capabilități multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP.

“Honor 7 întruchipează filosofia noastră și misiunea de a permite experiențe superioare de navigare pe Internet generației actuale. Dimensiunile precise ale telefonului și finisajele metalice îi conferă un aspect premium, în timp ce capabilitățile sale multimedia inteligente inspiră acțiune și creativitate.” a declarat George Zhao, președintele Honor, în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc recent la Londra.

Pentru a reconfirma angajamentul față de clienții săi, Honor va oferi o garanție specială celor care vor cumpăra modelul Honor 7. Oferta, denumită 3+3 VIP Warranty Package, include o garanție de trei ani pentru telefon, fiind disponibilă pentru toate achizițiile de Honor 7 în țările selecționate , înainte de 31 Octombrie 2015.

Citeşte şi: Huawei Honor 7i, smartphone-ul a cărui cameră se roteşte la 180 de grade

Honor 7 are un corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic, pentru un aspect premium evident. Cu un design ergonomic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci, telefonul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singură mână mai ușor ca niciodată.

Cititorul de amprente, integrat în noul Honor 7, permite autentificarea rapidă, la 360 grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Citeşte şi: Scurtături de taste – 22 de trucuri care te transformă într-un ninja al tastaturii

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM și 16GB ROM, Honor 7 oferă performanțe greu de egalat. În plus, circuitele în formă de L elimină posibilitatea supraîncălzirii.

În ceea ce privește conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ și antena duală permit rețelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparație cu viteza medie a unor device-uri similare.

Având o baterie de 3100mAh, care oferă o durată de funcționare excepțională, atât în standby, cât și în cazul utilizării normale, precum și posibilitatea încărcării inverse sau rapide , Honor 7 este companionul ideal pentru cei aflați mereu în mișcare.

Citeşte şi: Cel mai mic încărcător pentru smartphone din lume

Capabilitățile multimedia superioare ale Honor 7 se datorează camerei principale de 20MP, care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia Honor de focalizare rapidă, care permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini vii în condiții cu iluminare scăzută, în doar 0,1 secunde. Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat.

Puse în valoare de capabilitățile de îmbunătățire a imaginii ale Honor 7, precum și de funcția panoramă, setările Perfect selfie sau Groufie sunt disponibile pentru utilizatorii pasionați de acest tip de fotografiere.

În plus, Honor 7 oferă o serie de filtre personalizate, în timp ce modul său Good Food surprinde felurile de mâncare în fotografii reale, dar totodată apetisante. Telefonul este echipat și cu funcția revoluționară Light-painting prin intermediul căreia utilizatorii pot obține imagini artistice.

Citeşte şi: Cum va arăta primul smartphone BlackBerry cu Android

Conceput pentru a redefini experiențele de navigare pe Internet, Honor 7 oferă capabilități inteligente excepționale, datorate și butonului său inteligent, un buton suplimentar plasat în partea stângă a telefonului, care poate fi folosit pentru căutări rapide pe Google.

Cititorul de amprente este plasat strategic pe partea din spate a telefonului, iar declanșatorul pentru cameră le permite utilizatorilor să facă selfie-uri fără a fi nevoie să reorienteze poziția device-ului.

Mai mult decât atât, Honor își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

Honor 7 transformă și realizarea capturilor de ecran într-o operațiune ușoară, datorită tehnologiei care face posibilă realizarea acestora printr-o bătaie dublă cu degetul în ecran.

Honor 7 va fi disponibil în două variante de culoare, argintiu – Mystery Gray și auriu – Fantasy Silver. În România, produsul va fi lansat în toamna acestui an.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!