More

  Cum scapi de invitaţiile la jocuri pe Facebook

  „Nu îmi mai trimiteţi cereri de prietenie în jocuri, nu voi juca niciodată aşa ceva!” sau „Următorul care îmi va da invitaţie la jocuri va zbura din lista mea de prieteni” sunt doar două dintre reacţiile prietenilor de pe Facebook atunci când le apar notificări legate de jocuri.

  Oricât ai vrea să le eviţi, nu poţi scăpa de ele, iar majoritatea prietenilor te bombardează cu invitaţii sau te provoacă să joci anumite jocuri.

  Problemele nu se declanşează de la descărcarea aplicaţiilor de jocuri, ci pentru că utilizatorii nu ştiu să le folosească corespunzător.

  Citeşte şi: Testul trecut de cei mai deştepti oameni din lume – Tu ce punctaj obţii?

  De aceea, ne-am gândit că ţi-ar fi de folos să afli cum poţi să scapi de invitaţiile enervante la joc pe care le primeşti de la prietenii de pe Facebook.

  În primul rând, intră pe pagina ta de Facebook, mergi la butonul SETTINGS, din partea dreaptă-sus a browser-ului. Apoi, dă click pe APPS de sub GENERAL ACCOUNT SETTINGS. De acolo, poţi controla toate aplicaţiile tale, inclusiv cine le poate vedea, ce fac sau să le ştergi dacă nu mai ai deloc nevoie de ele. Poţi apăsa, de asemenea, butonul X de lângă POST ON YOUR BEHALF. Asftfel, nu îţi vei mai bombarda prietenii cu cereri de prieteni sau invitaţii la jocuri.

  Deşi este distractiv să te joci, aceste notificări pot să-ţi enerveze prietenii, motiv pentru care nu este exclus să ajungi să primeşti UNFRIEND.

  Dă mai departe soluţia la problemele legate de invitaţiile la jocuri, pentru ca totţi prietenii să fie la curent cu ea.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here