Lansare Apple iPhone 6S: 7 lucruri pe care toată lumea le doreşte | NOOBZ.RO

Lansare Apple iPhone 6S: 7 lucruri pe care toată lumea le doreşte

Cristian Gănescu
- 9.09.2015, 18:46 în Smartphones
0

SHARES

Mai este puţin până evenimentul organizat de Apple pentru lansarea dispozitivelor iPhone 6S şi iPhone 6S Plus.

Până începe evenimentul, ne-am propus să trecem în revistă, pe baza numeroaselor articole şi feedback-uri care au tot „curs” pe internet, 8 lucuri la care se aşteaptă fanii iPhone.

Citeşte şi: Lansare iPhone 6S – Urmăreşte LIVE evenimentul Apple

1. Baterie mai bună – perioadă de funcţionare prelungită

Nu este o noutate şi nu este o problemă exclusiv întâlnită la dispozitivele Apple. Bateria este o componentă esenţială al oricărui smartphone. O baterie cu o capacitate cât mai mare este tot timpul bine venită, iar utilizatorii au insistat cel mai mult pe acest aspect.

2. Fără programe bloatware

Aplicaţiile preinstalate sunt tot timpul o pacoste pentru orice utilizator. Sunt aplicaţii preinstalate de către producător, iar majoritatea aplicaţiilor nu vor fi folosite niciodată. Cu toate acestea, aplicaţiile de tip bloatware nu pot fi dezinstalate, nu pot fi şterse şi ocupa spaţiu.

3. O versiune iPhone mai mică

Mulţi utilizatori au insistat că ecranele de 4,7 inch şi 5,5 inch sunt prea mari şi, foarte mult timp, au cerut o versiune compactă. Până acum, Apple nu a dat niciun răspuns şi este puţin probabil ca această cerere să fie onorată.

4. Serviciu Apple Music îmbunătăţit

Apple a insistat foarte mult pe serviciul Apple Music şi a făcut tot posibilul să câştige tot mai mult teren în faţa competitorilor săi. Cu toate acestea, serviciul încă are probleme la nivel de melodii disponibile, listele de redare şi albumele care sunt amestecate, iar Apple trebuie să rezolve şi aceste probleme.

5. Dispozitive mai rezistente

Este evident că aici facem referire la celebrul „Bendgate”, în care dispozitivele iPhone 6 Plus au suferit deformări plastice, îndoindu-se în buzunarele utilizatorilor. Apple spune că a remediat această problemă şi, sincer, este puţin probabil ca acest lucru să se mai întâmple la viitorul iPhone 6S Plus.

6. Încărcare wireless

Acest punct poate fi descris cu un singur motiv: „Samsung are deja„. Este vremea ca şi Apple să se alinieze în rând cu tehnologia de top, care ajută foarte mult utilizatorul şi îl scapă de multe dureri de cap şi probleme cu firele întinse.

7. O cameră mai bună

iPhone 6S are o cameră de 8 megapixeli, cu mult sub performanţele flagship-urilor concurenţei. Este logic ca Apple să facă un upgrade mult aşteptat şi să ofere utilizatorilor ceva ma bun. Informaţiile indică o cameră de 12 megapixeli, cu un senzor care scoate imaginile la o calitate înaltă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!