More

  Apple Watch devine couture cu noile curele Hermes

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O dată cu lansarea iPhone 6S, Apple a anunţat şi parteneriatul cu Hermes pentru Apple Watch.

  Apple Inc. şi Hermes International au anunţat miercuri că au creat o nouă versiune a smartwatch-ului de la Apple. Ceasul, care va fi disponibil publicului larg începând cu 5 octombrie, vine cu curele din piele ce poartă semnătura Hermes.

  Preţul dispozitivului porneşte de la 1100 de dolari şi poate ajunge la 1500 de dolari. Ceasul Apple creat în parteneriat cu Hermes este cel mai scump produs anunţat la eveniment unde au fost prezentate şi noile versiuni iPhone, iPad şi Apple TV.

  BN-KF401_WATCH__G_20150909131714

  Ceasul nou, primul creat de Apple în parteneriat cu o companie de lux, marchează poziţionarea dispozitivelor portabile de la Apple pe piaţa de top.

  Hermes este privită ca una dintre cele mai exclusiviste case de modă de lux din lume. În trecut, a avut o implicare în crearea tuturor lucrurilor de la elicoptere la iahturi.

  „Când am creat Apple Watch, am ştiut că trebuie să fie o expresie a propriului nostru gust şi stil”, a declarat Jeff Williams, vice-preşedinte de operaţiuni la Apple, atunci când a anunţat Apple Watch Hermes.

  BN-KF979_HERMES_G_20150910145911

  Versiunea Apple Watch Hermes vine cu 3 versiuni de curele, cu cadranele din aluminiu: cu o singură curea, cu o curea dublă şi tip cătuşe. Cea mai feminină variantă, cea cu curea dublă vine cu faţa de 38 mm, iar cea mai subţire curea are versiunea de 42 mm. Ceasurile sunt disponibile în câteva culori de piele.

  Noul ceas va fi vândut în magazinele Apple şi Hermes în 14 ţări, inclusiv SUA, China, Franţa şi Elveţia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.