More

  OnePlus pregăteşte un eveniment de vânzare liberă a OnePlus2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania OnePlus şi-a cerut scuze public pentru întârzierea cu care au fost distribuite invitaţiile pentru achiziţionarea noului smartphone OnePlus 2.

  Într-o postare de pe forum, Carl Pie a discutat despre motivele pentru acestă întârziere, dar a şi promis un eveniment de vânzare liberă timp de o oră, la sfârşitul acestei luni sau la începutul lunii octombrie.

  Citeşte şi: Ce am aflat după 10 zile cu S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

  Cei care s-au înscris pe lista de aşteptare pentru OnePlus 2 aşteaptă de la lansarea oficială a dispozitivului, iar acelaşi lucru s-a întâmplat şi la lansarea OnePlus One. Asta înseamnă că nu au învăţat nimic din greşelile din trecut.

  Cu toate acestea, compania a luat la cunoştinţă problema pe care o întâmpină fanii OnePlus, iar marea temere este că aceştia se vor îndrepta către alte dispozitive, de la concurenţă, ceea ce va influenţa vânzările şi va afecta reputaţia companiei.

  OnePlus a pierdut foarte mult timp, iar cu lansarea iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, clienţii au mai multe opţiuni.

  Citeşte şi: KIT de supravieţuire pentru dispozitivul tău mobil

  Pentru cei care aşteaptă o invitaţie pentru OnePlus 2, compania va susţine un eveniment cu vânzare liberă, care se va desfăşura la sfărşitul lunii septembrie sau începutul lui octombrie. Nu este ceva obişnuit pentru clientul final şi este o foarte mare bătaie de cap care mai mult descurajează decât să motiveze, iar OnePlus poate pierde foarte mult.

  Vom reveni ulterior cu data evenimentului, de îndată ce OnePlus va dezvălui mai multe informaţii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.