More

  Facebook a suferit 3 căderi în mai puţin de două săptămâni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  „Ne pare rău, s-a întâmplat ceva.” (Sorry, something went wrong.), este mesajul cu care ne-a întâmpinat Facebook de 3 ori în mai puţin de 2 săptămâni.

  Facebook a căzut pentru prima dată pe 17 septembrie, apoi pentru încă vreo câteva minute pe data de 24 septembrie, ultima dată fiind indisponibil pe 28 septembrie când a durat ceva mai mult timp până când utilizatorii să îşi poată refolosi paginile de socializare. Este un eveniment rar când vine vorba despre reţeaua socială a lui Zukerberg.

  Profilul de Facebook nu a putut fi accesat, iar utilizatorii au fost întâmpinaţi de mesajul: „Sorry, something went wrong.”, urmat de „Lucrăm la asta şi vor rezolva problema cât de repede posibil” (We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can). Problema a apărut la orele 9:25am, 12:25pm şi 5:25pm şi a fost rezolvată la orele 9:47am, 12:47pm, respectiv 5:47pm.

  Citeşte şi: 10 cele mai incredibile opere de artă de stradă din 2015

  Cu alte cuvinte, aceasta nu a fost o lună deloc bună pentru Facebook, iar noi aşteptăm cu interes o poziţie oficială din partea reprezentanţilor reţelei sociale.

  Au existat chiar şi glume pe seama problemelor din ce în ce mai frecvente ale Facebook:

  „În naivitatea mea proverbială, credeam că cea mai mare panică a oamenilor e atunci când pică avionul în care se află. Până să văd cum fac unii când pică Facebook-ul.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.