More

  Tesla Model X SUV cu uşi falcon wing şi sistem de apărare bio-weapon

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tesla Model X SUV a fost un concept foarte mult timp, dar acum a devenit realitate, odată cu anunţul oficial al CEO-ului Elon Musk.

  Model X intră în producţie, după ce alte concepte precum Roadster şi Model S au fost lansate pentru publicul larg.

  Citeşte şi: Android Auto va ajunge pe mai multe modele Chevrolet din 2016

  Cu toate că este mult mai practic, comparativ cu celelalte două modele, în niciun caz nu poate fi vorba despre un vehicul sensibil. Model X este capabil să transporte 7 persoane şi are o autonomie de 400 km, iar viteza maximă este de 250 km/h.

  Vehiculul are şi un sistem avansat de filtrare al aerului, procesul fiind de la exterior pentru a umple habitaclul cu „aer de calitate”,  funcţionalitate foarte utilă dacă ai de-a face cu zone extrem de poluate.

  Model X are un design plăcut, cu un parbriz de sticlă foarte mare, care se întinde deasupra scaunelor din faţă. Uşile sunt la fel de impresionante. Balamalele acestora sunt montate pe plafonul maşinii, ceea ce permite un access facil către cele cinci locuri din spate.

  SUV-ul este şi extrem de sigur. Dispune de o cameră frontală, radar şi un sonar la 360 de grade. Aceste echipamente permit şofatul autonom, o funcţionalitate pe care Musk a promis că va face disponibilă în viitor.

  Citeşte şi: Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg

  Cine doreşte achiziţionarea unui astfel de model va trebui să aibă răbdare. Deja 25.000 de persoane au lansat precomenzi pentru Model X, iar vehiculele vor fi livrate anul viitor.

  Preţul de rezervare este de 5.400 Euro, iar un vehicul full-option costă în jur de 118.000 Euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.