More

  Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Informaţii despre conceptul Apple Car există de foarte multă vreme în piaţă, dar acum, mai mult ca niciodată, acest concept pare a fi tot mai aproape de realitate.

  Nu avem nicio confirmare din partea companiei Apple despre orice fel de proiect legat de industria auto, dar există informaţii potrivit cărora Apple lucrează la un asemenea concept.

  Citeşte şi: Volvo XC90 2016 – Test de siguranţă realizat de IIHS

  Un alt motiv logic pentru care Apple ar dezvolta o asemenea direcţie este concurenţa directă, respectiv Alphabet (Google), care a dezvoltat şi este deja în stadiu avansat cu proiectul maşinii fără şofer, care se conduce singură.

  Majoritatea informaţiilor apărute sugerează că prezentarea conceptului Apple Car mai are foarte mult până să se concretizeze, dar un articol apărut în „The Guardian” combate aceste informaţii.

  Potrivit publicaţiei, Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg, bazându-se pe întâlnirile dintre directorii companiei şi oficialii Departamentului pentru Vehicule cu Motor din California (DMV).

  apple-car2

  Compania Apple ar aplica pentru permisul automobilelor care se conduc singure, iar pentru ca acest lucru să se realizeze, detalii despre acest vehicul vor trebui să fie făcute publice.

  20150302apple_car_silver

  În orice caz, Apple s-a aventurat destul de târziu în acestă cursă a tehnologiei vehiculelor autonome, dar pe de altă parte, compania se pricepe foarte bine la „inovarea” lucrurilor care există pe piaţă de foarte mult timp, lucru pe care îl face cu foarte mare succes.

  Citeşte şi: Honda Civic 2016 vine cu suport Android Auto şi Apple Play

  Cu toate că informaţiile au fost numeroase, consistenţa lor este destul de mică. Avem informaţii puţine, spre deloc, când vine vorba de detaliile tehnice şi design. Nu ştim sigur dacă vehicului va fi electric sau automon.

  image-Apple-Car-concept4

  Departamentul pentru Vehicule cu Motor din California a confirmat întâlnirea cu reprezentanţii Apple. Cu toate că proiectul Titan, care ar fi numele de cod al maşinii Apple, rămâne un mister, există o serie de schiţe menite să stimuleze interesul consumatorului şi să îl ţină în priză până la când Apple va face marele anunţ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.