Primului monitor de 17 inch cu rezoluţie 8K

Cristian Gănescu
- 3.10.2015, 0:20 în Desktopuri
0

SHARES

Japan Display Inc. („JDI”) a anunţat dezvoltarea primului monitor de 17 inch de rezoluţie 8K.

Monitorul este are rezoluţie de 7.680x 4.320 pixeli, cu o rată de refresh de 120Hz. Display-ul LCD are aceeaşi dimensiune cu cel al unui monitor standard, folosit pentru procesarea imaginilor video.

Modulul LCD beneficiază de tehnologia LTPS (low temperature poly-silicon) cu pixeli 8K, şi redă imagini de înaltă calitate cu o densitate a pixelilor per inch de 510, iar rata de împrospătare de 120Hz oferă redarea cursivă a imaginilor în mişcare.

Citeşte şi: Panasonic uimeşte cu un TV OLED 4K

Prin oferirea unor unghiuri largi de vizionare, contrast ridicat şi modificarea de culoare, avantajele tehnologiei IPS permit reproducerea imaginilor 8K cu perspectivă a profunzimii regăsită în calitatea imaginii.

Următoarea generaţie a tehnologiei 8K este potrivită nu numai produselor pentru editarea materialelor video, ci şi pentru monitoarele medicale sau pentru gaming, care necesită o rezoluţie de înaltă calitate.

Acest monitor va fi expus la standul NHK/JEITA, de la CEATEC JAPAN 2015, ce se va desfăşura între 7 şi 10 octombrie, în Messe, Japonia. Momentan, nu există detalii despre preţ sau disponibilitate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!