More

  Biroul cu bandă de alergat nu este o soluţie, spun cercetătorii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Birourile cu bandă de alergat încorporată şi-au arătat utilitatea. Nu sunt soluţia tuturor problemelor noastre, dar te pot ajuta să fii mai productiv şi să îţi îmbunătăţeşti memoria.

  Mai mult decât atât, nu vei mai avea de suferit din cauza repausului fizic de la birou. Aşadar, dacă sunt atât de utile, de ce nu sunt încă puse în practică? Cercetătorii descoperă fapul că biroul cu bandă de alegat nu este o soluţie sustenabilă.

  Lucas Carr, profesor-asistent de sănătate şi fiziologie umană la Universitatea din Iowa, a declarat într-un comunicat de presă:

  Citeşte şi: Metoda Leonardo da Vinci: Cum să te odihneşti suficient în doar 4 ore

  „În teorie, este o idee genială, dar nu funcţionează pe termen lung pentru mare parte din oameni.”

  Aşa că, acesta a venit cu o alternativă: un dispozitiv portabil cu pedale care poate fi aşezat sub biroul oricărui angajat.

  „Acesta este un lucru pe care orice angajator în poate achiziţiona pentru angajatul său, indiferent de mărimea companiei sau biroului. Este exact la picioarele lor şi îl pot folosi ori de câte ori consideră că este necesar, fără ca să se simtă obligaţi să facă asta faţă de colegii de birou”, a mai adăugat Carr.

  Carr a testat ideea într-un studiu pilot, care a apărut în American Journal of Preventive Medicine. Experimentul de 16 săptămâni a testat un prototip în viaţa de zi cu zi, oferindu-le posibilitatea a 27 de angajaţi de la ACT Inc. să pedaleze chiar la birou.

  Citeşte şi: Cum afli cine este sosia ta

  În medie, timpul petrecut pedalând la dispozitiv a fost de 50 de minute pe zi, în decursul a 16 zile. Participanţii au fost, de asemenea, ocupaţi cu trimisul email-urilor şi cu restul sarcinilor dintr-o zi de muncă.

  Carr a mai aflat că angajaţii care au depus efort la pedalare s-au bucurat de mai multe beneficii de sănătate, inclusiv pierderea în greutate, încredere mai mare în forţele proprii şi zile sănătoase mai multe, în comparaţie cu ceilalţi colegi, care au pedalat mai puţin.

  Totuşi, mai trebuie să se lucreze o vreme pentru ca dispozitivul să ajungă în cele din urmă în vieţile fiecărui angajat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.