More

  YouTube pentru iOS suferă modificări la design şi editare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia YouTube pentru iOS primeşte un facelift complet, lucru ce face ca aceasta să se asemene un pic mai mult cu varianta de Android.

  Acum, pagina principală are 3 categorii în partea de sus: Acasă, care găzduiește, de obicei, recomandări video / canale; Abonamente, care enumeră toate upload-urile noi de la conturile la care sunteți abonat, și de Cont, care arată un rezumat al … contului personal!

  De asemenea, schimbarea vine cu noi instrumente de editare in-app pe care le poți utiliza pentru a edita clipuri video şi pentru a încărca ori de câte ori nu ai acces la software-ul profesional.

  Citeşte şi: Topul celor mai tari branduri globale din 2015 

  În plus, utilizatori pot obține versiunea reîmprospătată a aplicației Creator Studio pentru o secțiune Analytics îmbunătățită. Cea mai recentă versiune este disponibilă doar pe iOS în acest moment, dar compania Google promite că va fi în curând lansată şi pe Play Store.

  Iată doar câteva dintre reacţiile pe care le-au avut utilizatorii cu privire la modificările suferite de YouTube iOS.

  » „Acest update a fost foarte impresionant. Aplicația este aproape mai bună decât cea pe care o putem accesa de  pe desktop. „

  » „Obiectivele Youtube pentru anii 2015 și 2016 trebuie să aducă aplicații mobile mai bune, care sunt peste gradul desktop-ului. Nu avem nevoie de desktop şi noi youtuberi vom face mai multi bani!”

  Citeşte şi: Cum arată prima fotografie de pe Instagram 

  » „Urăsc noua actualizare! Principalul lucru pentru care am folosit această aplicație era pentru a  urmări clipuri noi în timp real. Îmi place că au adăugat o vedere completă asupra tuturor analizelor tale, dar de ce ar adăuga o caracteristică și ar lua alta în loc?Nu sunt sigur dacă mă voi folosi de aplicaţie până nu vor rezolva problema.”

  » „Google Analytics este grozav, dar ar fi frumos să avem vedere în timp real urmăritorii video-urilor. Acum, nu se pot vedea urmăritorii unui video decât dacă ar avea câteva zile vechime, dar atunci datele sunt deja știri vechi . „

  Tu ce părere ai despre aceste schimbări. Lasă-ne sugestiile tale la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here