More

  Aplicaţia care îţi arată ce salarii au cei din jurul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, şansele să primeşti un salariu mai mare sunt cu siguranţă parte din planul tău.

  Cel mai probabil eşti interesat să fii plătit pentru cât lucrezi şi să te asiguri că eşti apreciat la adevărata valoare.

  Există o mulţime de servicii pentru a face cercetări, dar o companie nouă, numită WageSpot, consideră că te poate ajuta şi mai mult dacă îţi spune ce salarii au cei din jurul tău.

  Aplicaţia se concentrează în principal pe Android şi iOS şi se lansează chiar astăzi. Vei putea vedea nu doar ce salarii au inginerii, dar şi cât câştigă cei care sunt chiar în oraşul în care locuieşti.

  Citeşte şi: Cum transferi contactele de pe iPhone pe Android

  Spre exemplu, poţi căuta anumite persoane dintr-o industrie, să le împarţi pe vârstă şi gen sau chiar pe anii de experienţă. Nu este o căutare tradiţională, dar cu siguranţă aceste filtre te pot ajuta să obţii informaţii relevante cu privire la mediul înconjurător.

  De asemenea, aplicaţia îţi mai permite să faci o comparaţie între modul în care eşti plătit şi ce salarii au cei care profesează în alte industrii.

  Pentru moment, dat fiind faptul că aplicaţia este proaspăt lansată, nu există foarte multe date, dar poţi găsi informaţii cu privire la salariul pe care îl are CEO-ul unei companii, dar şi atleţii profesionişti.

  WageSpot îşi propune să populeze serviciul cu date relevante de la utilizatori. În ceea ce priveşte disponibilitatea aplicaţiei pentru România, pentru moment nu există informaţii clare, dar se ştie cu siguranţă că aceasta este deja folosită în Los Angeles, SUA.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.