More

  Google Translate va fi disponibilă pe toate aplicaţiile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Traducerea anumitor cuvinte sau fraze va fi şi mai uşoară pe dispozitivele Android.

  Google a anunţat integrarea funcţionalităţii de traducere în aplicaţiile individuale, odată cu lansarea Android 6.0 Marshmallow.

  Odată cu instalarea Android Marshmallow pe dispozitiv, tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia Google Translate pe dispozitiv pentru a accesa opţiunea de traducere direct din aplicaţiile pe care le rulezi.

  Citeşte şi: Dispozitivele Samsung care primesc Android 6.0 Marshmallow

  Dezvoltatorii aplicaţiilor vor trebui să ofere suport pentru aplicaţia Google Translate şi rămâne la latitudinea fiecărui dezvoltator dacă doreşte să ofere această funcţionalitate utilizatorilor săi. Google spune că integrarea aceste funcţionalităţi este foarte simplu de realizat.

  Aplicaţii precum TripAdvisor, WhatsApp şi LinkedIn deja oferă acest suport pentru integrarea funcţionalităţii, potrivit companiei Google.

  Cel mai probabil, toate aplicaţiile Google vor beneficia curând de această funcţionalitate, odată cu actualizarea la Marshmallow. Potrivit unei postări de pe blogul Google, apeşi pe un buton, amplasat în meniul normal de editare (copy/paste/etc.) atunci când textul este selectat.

  Citeşte şi: OnePlus Mini va fi mai mic, dar impresionant

  Aplicaţiile sunt nelimitate, iar aplicaţia are până la 90 de limbi străine, din care poţi alege, potrivit companiei Google.

  Mai mult de 500 de milioane de oameni traduc peste 100 de miliarde de cuvinte într-o singură zi, folosind Google Translate„, scrie Barak Turovsky, din echipa Google Translate.

  Cu actualizări cum este aceasta, alături de funcţionalităţi cum este modul de conversaţie şi traducere instant, facem disponibilă aplicaţia Google Translate oriunde este nevoie de aceasta„, a completat Turovsky.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.