More

  Toshiba lansează dispozitivul care reinventează pixul și hârtia – Toshiba dynaPad

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Toshiba anunţă dynaPad, o tabletă cu Windows 10 unică, ce reinventează pixul și hârtia.

  Aceasta are o grosime de doar 6.9 mm și cântărește doar 569 g – fiind cea mai subțire și cea mai ușoară tabletă de 30 cm (12”) cu Windows 10 din lume. DynaPad poate fi transformată într-un PC mobil cu ajutorul tastaturii subțiri și ușoare, de dimensiuni complete, atașată pentru a profita la maxim de suita Microsoft Office. Creată pentru a încuraja creativitatea și a spori productivitatea, Toshiba dynaPad este notebook-ul suprem.

  Experiența naturală a scrisului de mână

  Toshiba dynaPad a fost creată pentru a reproduce sentimentul confortabil și natural al scrisului de mână, având chiar dimensiunea uzuală a unui caiet format B5. Pentru a obține acest rezultat este inclus un stylus WACOM Active Electro-Static (AES) care excelează prin acuratețea poziției și este capabil să recunoască gradul de apăsare al pen-ului, indiferent care este acesta. Ca rezultat, utilizatorii își pot menține stilul natural de scriere în timp ce iau notițe, corectează documente sau desenează, păstrând totodată detaliile și acuratețea.

  Citeşte şi: Specialiştii te învaţă cum să faci ca Windows 10 să nu știe totul despre tine

  Chiar și greșelile nedorite sunt evitate datorită includerii unei caracteristici de protecție împotriva apăsării accidentale cu podul palmei pe ecranul tabletei.

  O suită de aplicații originale Toshiba pre-instalate permit utilizatorilor să colecteze, să organizeze și să partajeze cu ușurință notițele, imaginile și fișierele, cum ar fi TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip și TruNote Share. Toate aplicațiile originale Toshiba oferă suport pentru capturarea și comunicarea conținutului necesar. Fie că este vorba de înregistrarea unei ședințe, de capturarea unei imagini cu text sau de scrierea manuală a unor notițe, colecția de aplicații va permite utilizatorilor să transmită conținutul cu ușurință către mai multe dispozitive.

  Toshiba dynaPad este potrivită atât pentru cei care scriu cu mâna dreaptă, cât și pentru cei care scriu cu mâna stângă, cu aplicații cum ar fi TruNote adaptabile pentru a menține stilul normal de scriere.

  Notebook digital, mobilitate excepțională

  Fiind cea mai subțire și ușoară tabletă de 30 cm (12”) cu Windows 10, dynaPad este perfectă pentru a fi utilizată în aproape orice mediu și este chiar mai flexibilă cu tastatura inclusă atașată. Cu o carcasă din carbon cu finisaj Satin Gold, dynaPad oferă un șasiu solid pentru utilizarea mobilă care este de patru ori mai rezistent decât unul obișnuit.

  Citeşte şi: Dell cumpără EMC pentru 67 de miliarde de dolari

  Când este utilizată în modul PC, utilizatorii se pot bucura de o tastatură confortabilă, conectată prin magneți, cu taste cu diagonală de 19 mm și o adâncime a apăsării de 1.5 mm, pentru utilizare ușoară. Când nu sunt utilizate, tableta și tastatura sunt menținute ușor împreună de către magneți, pentru stocare ușoară și protecția ecranului, în timp ce pen-ul WACOM AES se atașează perfect pe marginea tabletei.

  Toshiba dynaPad este caracterizată de un ecran WUXGA+ (1920 x 1280) pentru claritate intensă la vizualizarea de fotografii, videoclipuri sau documente. Stratul anti-reflexie de pe ecran îmbunătățește și mai mult claritatea, oferind conținut clar și ușor de citit. Un strat dublu avansat este utilizat pentru a reduce amprentele și reflexiile, păstrând în același timp sensibilitatea crescută optimizată pentru performanțele pen-ului.

  Toshiba dynaPad va fi disponibilă în Europa începând cu primul trimestru al anului 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.