More

  Căutări GOOGLE – Mai mult de jumătate provin de pe mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fraza comună „Just Google it” a fost întotdeauna un indicator al dependenţei noastre față de motoarele de căutare, deşi noi nu ne-am gândit niciodată cât de des apar aceste căutări.

  Amit Singhal, prim-vicepreşedinte Google Search, a expus lucrurile dintr-o altă perspectivă la Conferința Code, atunci când a declarat că Google primeşte peste 100 de miliarde de căutări pe lună.

  În plus, mai mult de jumătate din aceste căutări provin de pe dispozitive mobile, care nu includ dispozitivele cu ecrane mai mari de 6 inci, cum ar fi tabletele.

  Citește și: HTC One A9 este copie fidelă iPhone

  Cu recunoaștere vocală și alte caracteristici, cum ar fi Google Now, caseta motorului de căutare este doar începutul. Singhal explică faptul că mediul de utilizator și capacitățile dispozitivului nostru determină modul în care căutăm acum – de la tastarea într-o căsuţă, modul old-school, la a vorbi direct la telefonul nostru pentru a prelua informații.

  Compania a indexat, de asemenea, peste 100 miliarde de link-uri care pot fi căutate în cadrul unei aplicaţii – o realizare având în vedere că unele aplicaţii pot oferi utilizatorilor informaţii fară ca aceştia să recurgă la căutare.

  Citește și: Google Translate va fi disponibilă pe toate aplicațiile

  Legat de ceea ce se întâmplă după ce cauţi, Google lucrează, de asemenea, la asta. Tocmai săptămâna trecută, compania a introdus Accelerated Mobile Pages, care se bazează pe pagini web mai eficiente și mai simple, pentru ca informaţiile să se încarce mai repede.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.