More

  Căştile wireless rezolvă problema firelor încurcate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Căştile pot fi un coşmar, mai ales atunci când firele se încurcă, iar tu trebuie să îţi pertreci foarte mult timp să le descâlceşti, nemaipunând la socoteală faptul că acestea se pot strica.

  Compania startup Alpha Audiotronics, din New York, doreşte să elimine acest impediment şi experienţă neplăcută atunci când vine vorba de căştile audio, prin intermediul unu gadget numit Skybuds.

  Citeşte şi: TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh PB50

  Skybuds sunt căştile perfecte, de care toate lumea are nevoie. Sunt wireless, hands-free, vin cu o carcasă pentru smartphone cu compartiment pentru ele, cât şi o staţie de docare/încărcare pentru căşti, pentru atunci când nu le foloseşti.

  Skybuds

  Căştile sunt depozitate în lateralul carcasei. Atunci când vrei să le foloseşti, împingi casca în interior, iar aceasta va ieşi din compartiment. Le pui în urechi şi apeşi butonul „play” pentru a asculta muzică.

  Poţi asculta muzică în ambele sau numai într-o singură cască. Dacă primeşti un apel telefonic, poţi utiliza casca la fel ca o cască bluetooth.

  Carcasa are o baterie încorporată, ceea ce înseamnă că îţi poţi încărca dispozitivul oricând. Căştile se încarcă automat atunci când sunt introduse în carcasă. Carcasa poate fi încărcată prin intermediul unui conector USB, simultan cu smartphone-ul tău.

  Citeşte şi: Află ce gândeşte animalul tău de companie cu acest gadget

  Deţinătorii pot descărca şi aplicaţia Skybud, care vine cu o serie întreagă de funcţionalităţi. Poţi verifica nivelul bateriei carcasei, cât şi a căştilor, ba chiar poţi localiza căştile în cazul în care le pierzi. Aplicaţia permite conectarea căştilor la orice dispozitiv Bluetooth, nu numai la smartphone.

  Compania a gândit acest produs pentru persoanele active, care sunt mereu pe fugă. Bateria caştilor are o perioadă de funcţionare de până la 4 ore de redare continuă, dar dacă bateria carcasei este încărcată şi nu este folosită, căştile pot funcţiona până la 24 de ore. Dacă este folosită pentru încărcarea smartphone-ului, sporeşte perioada de funcţionare cu 50%.

  Campania Kickstarter are un target de 200.000 de dolari, până la data de 18 noiembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.