More

  Nu mai ai nevoie de Skype pentru a vorbi pe Skype

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a hotărât ca serviciul de comunicare Skype să se transforme într-un serviciu ubicuu. Ai nevoie să inviţi pe cineva să se alăture unei sesiuni pe Skype? Ei bine, această sarcină tocmai a devenit mult mai uşoară.

  Aplicaţia poate fi folosită de către oricine are conexiune la internet, chiar şi de către utilizatorii care nu au un cont Skype.

  Această nouă funcţionalitate a aplicaţiei Skype generează un URL unic, pe care utilizatorii îl pot distribui prietenilor cu care vor să stabilească un apel video.

  Citeşte şi: Skype Translator este disponibil acum tuturor utilizatorilor

  În plus, invitatul nu are nevoie de un cont Skype să facă acest lucru. Dacă dă click pe un link partajat se poate angaja într-o conversaţie Skype de pe web ca un oaspete, dar va avea în continuare acces la mesagerie şi la apelurile video video și vocale.

  Link-urile unice pot fi distribuite prin intermediul mai multor canale de comunicare, inclusiv email, Facebook sau Twitter, cât şi prin intermediul Skype pentru web.

  Mai mult, această funcţionalitate este disponibilă şi pentru utilizatorii Mac, iOS, Android şi Windows. Singura limitare este că numai locuitorii Statelor Unite şi ai Marii Britanii dispun de această funcţionalitate.

  Microsoft a investit foarte multe resurse pentru a dezvolta acest serviciu, care devine tot mai apreciat în rândul tuturor utilizatorilor, inclusiv cei corporate.

  Citeşte şi: Hangouts, alternativa Google la Skype, are propriul site

  Aplicaţia Skype este disponibilă pe toate dispozitivele, iar acum, când şi mai mulţi utilizatori vor avea acces la aplicaţie, cu funcţia de traducere în timp real, vom fi martorii unei globalizări.

  Estimativ, un număr de 300 de milioane de utilizatori folosesc în prezent Skype, ceea ce înseamnă că este pe locul 8 între cele mai mari reţele de socializare.

  Dacă eşti familiarizat cu partajarea link-urilor către Dropbox sau fișiere OneDrive, ai o idee despre cum funcționează acest serviciu. Nu este ceva complex şi cu siguranţă vei economisi timp şi le vei permite persoanelor care nu folosesc aplicația să participe cu ușurință la o conversaţie, atunci când este necesar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.