More

  Samsung Galaxy S7 se lansează în ianuarie – Află în ce zi!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tot felul de zvonuri despre Galaxy S7 au circulat de când au fost lansat ultimele dispozitive high-end de la Samsung, Galaxy S6 Edge Plus şi Galaxy Note 5.

  Deşi cele mai multe dintre ele nu au fost până acum confirmate de gigant sau susţinute cu dovezi, se pare că de această dată avem o informaţie ce merită luată în seamă.

  ETNews, o publicaţie coreeană tocmai a anunţat că noul smartphone incredibil de la Samsung îşi va face debutul în ianuarie, cel mai probabil pe data de 19, şi că este foarte posibil să avem o variantă premium şi una sub-premium.

  Există zvonuri potrivti cărora, compania va adopta pentru o carcasă din magneziu care va acoperi spatele telefonului, renunţând la varianta din sticlă pe care o vedem la S6, S6 Edge şi S6 Edge Plus, fapt care îl va face mult mai rezistent la căderi şi zgârieturi.

  Citeşte şi: Galaxy S6 Edge+, un dispozitiv Samsung care merge la sigur

  SamMobile a mai anunţat că această dihotomie va fi un follow-up la S6 şi S6 Edge. De asemenea, menţionat în zvonurile de azi a fost şi Proiectul Lucky care va folosi un cip ePoP pentru a integra toate componentele necesare pe o singură matriţă, o strategie inginerească de pe S6 pentru a îmbunătăţi eficienţa.

  Totuşi, specificaţiile sunt oarecum confuze. Ar putea exista câteva variante diferite de procesoare în funcţie de piaţa pe care va fi vândut Galaxy S7, iar flagship-ul ar putea folosi un display cu o tehnologie de sensibilitate la presiune asemănătoare cu cea promovată de Apple.

  Alte specificaţii mai cuprind suport USB de Tip-C şi chiar o cameră duală cu un senzor primar de 20 de megapixeli.

  Citeşte şi: Lansare Galaxy Note 5 – Cel mai elegant phablet de la Samsung

  Tot potrivit Sammobile, Galaxy S7 va oferi în plus o nouă experienţă audio, datorită soluţiei SABRE 9018AQ2M, produsă de ESS Technology, care oferă un semnal spectaculos, de 129 dB şi care suportă formate precum DSD si PCM p la 32-bit si 384 KHz. Dacă zvonurile sunt adevărate, rezultatul va fi o experienţă audio fără precedent în industria telefoanelor mobile.

  În cele din urmă, toate aceste zvonuri încă nu sunt confirmate de un reprezentant Samsung. Specificaţiile se pot schimba, iar lansarea Samsung Galaxy S7 ar putea avea loc mai târziu.

  Doar cu câteva săptămâni în urmă, unele surse pretindeau că Galaxy S7 s-ar lansa în decembrie. Totuşi, luând în considerare deciziile strategice de lansare a Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus mai devreme decât de obicei, totul este posibil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.