Batman: Arkham Knight pentru PC a revenit pe Steam, dar încă are probleme

Cristian Gănescu
- 30.10.2015, 8:42 în Gaming
0

SHARES

Batman: Arkham Knight pentru PC este acum disponibil pe Steam, dar jocul este departe de a fi remediat.

Vânzările jocului au fost sistate în luna iunie, după ce versiunea pentru PC s-a dovedit a fi un dezastru, iar după 4 luni de pauză, încă nu au fost remediate probleme grave.

Citeşte şi: Primul joc Nintendo pentru smartphone se lansează în martie 2016

Mai multe comentarii de pe Steam susţin că jocul încă are performanţe slabe, iar studioul Warner este conştient de acestea. Din notele referitoare la patch, reiese foarte clar că multe dintre probleme nu au fost remediate.

Încă mai lucrăm, alături de partenerii nostri pentru a adăuga suport pentru SLI şi Crossfire. În plus, lucrăm alături de aceştia pentru a remedia problema stabilităţii pe anumite plăci grafice care au cele mai noi drivere instalate„, a spus un reprezentant Warner.

După o etapă extinsă de teste, o problemă de paginare a unităţii de stocare cu anumite unităţi de procesare grafică pe Windows 7 s-ar putea produce după o perioadă lungă de joc. Dacă întâmpinaţi acest lucru, relansarea jocului va remedia această problemă. Pentru utilizatorii Windows 10, am descoperit că 12GB RAM permite utilizatorilor PC să ruleze jocul fără să întâmpine probleme„.

Cu toate acestea, există şi o veste bună pentru cei care au cumpărat o copie a jocului Arkham Knight, până la data de 16 noiembrie. Aceştia vor primi gratuit Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins şi Batman: Arkham Origins Blackgate.

Citeşte şi: Utilizatorii Android pot înregistra şi publica video-urile Gameplay cu aplicaţia Google Play Games

Warner a spus că speră ca aceste jocuri să ajungă la toţi până în luna decembrie. Arkham Knight oferă suport pentru „tot conţinutul add-on care a fost lansat până în prezent pe consolă„.

Din păcate, dacă ar fi să tragem linie, bilanţul nu este deloc favorabil Warner. După 4 luni de „muncă intensă” nu ave SLI şi Scrossfire, driverele nu sunt suportate, probleme tehnice cu Windows 7 şi Windows 10. Rămâne de văzut ce va urma!

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!