Primul joc Nintendo pentru smartphone se lansează în martie 2016 | NOOBZ.RO

Primul joc Nintendo pentru smartphone se lansează în martie 2016

Mădălina Gănescu
- 29.10.2015, 7:46 în Gaming
0

SHARES

Nintendo a dezvăluit miercuri, în sfârşit, primul joc pentru smartphone. Aceasta este numit „Miitomo” şi pare a fi mai degrabă o aplicaţie pentru comunicare decât un joc.

The Wall Street Journal a transmis live pe internet din Japonia momentul în care Tatsumi Kimishima, preşedintele Nintendo, a anunţat „Miitomo”.

Kimishima a descris jocul ca fiind „gratuit, cu diferite add-on-uri atractive pentru care oamenii pot plăti”. De fapt, „În noul joc Miitomo, utilizatorii îşi vor creea propriile avatare, sau „Miis” pentru a comunica cu alţi utilizatori.”

Citeşte şi: Nintendo a pierdut domeniul WiiU.com

Primul joc Nintendo pentru smartphone ar fi trebuit să se lanseze până la finalul anului 2015, dar se pare că „Miitomo” nu se va lansa până în luna martie 2016.

Întârzierea este influenţată de decizia conducerii de a aloca mai mult timp pentru promovare, iar în acelaşi timp, nu se doreşte un conflict cu lansarea consolelor Nintendo din preajma sărbătorilor de iarnă.

Iată cum va arăta jocul Nintendo, Miitomo, pentru smartphone:

miitomo1

Miis au existat ca parte a experienţei Nintendo online de ani de zile deja, din era Wii. „Miitomo” sună ca o variaţie de servicii care există deja pe consolele Nintendo 3DS, unde Mii-ul tău poate vizita virtual alţi oameni prin trecerea pur şi simplu pe lângă ei în viaţa reală. Se pare că „Miitomo” ar putea funcţiona asemănător.

Pentru cei care au aşteptat un joc „Super Mario” sau „Pokemon”, se pare că trebuie încă jucat jocul aşteptării. Există încă alte 5 jocuri pe care Nintendo se pare că le va lansa pentru smartphone-uri, în parteneriat cu DeNA, aşa cum a mai anunţat Noobz în martie, anul aceasta, dar acestea vor apărea cel mai probabil în martie 2017.

Citeşte şi: STUDIU: Utilizatorii cumpără PS4 pentru grafică, Xbox One pentru brand și Wii U pentru distracție

În vreme ce DeNA se va acupa de dispozitivele mobile, se pare că „Nintendo se va concentra pe modalităţi prin care să îşi ghideze utilizatorii spre hardware-ul său”, precizează Shigeru Miyamoto, director creativ Nintendo.

Mai multe informaţii cu privire la următoarele console, cunoscute drept NX, vom primi cel mai probabil la un moment dat în anul 2016.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!