More

  OnePlus lansează poliţa de asigurare pentru smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus are o reputaţie destul de „controversată” când vine vorba despre satisfacerea clientului, dar compania a anunţat un nou serviciu facultativ pentru asigurarea smartphone-ului, care ar putea îmbunătăţi considerabil experienţa utilizatorului.

  Demersul este de apreciat, cu singura precizare că este facultativ, deci generează un cost suplimentar pentru cei care optează pentru el.

  Citeşte şi: OnePlus anunţă căştile Icons, la doar 50 de dolari

  OnePlus s-a alăturat mai multor companii de asigurare din toată lumea pentru a oferi o garanţie „la nivel global„. OnePlus 2: On-guard este furnizată de simplesurance în Europa, iar în India serviciul este furnizat de către B2X OnePlus Service2 şi Protect2.

  OnePlus spune că va aduce acest tip de asigurare şi în SUA şi Canada, imediat ce va găsi compania de asigurare potrivită pentru a încheia parteneriat.

  Asigurarea acoperă deteriorarea componentelor şi stricăciunilor accidentale, inclusiv scăpat, chiar avarii cauzate de apă sau vandalism. Asigurarea poate fi achiziţionată odată cu dispozitivul sau clienţii pot contacta direct compania simplesurance, în termen de 15 zile de la achiziţionarea dispozitivului.

  Din păcate, asta înseamnă că nu poţi cumpăra garanţia pentru modelele OnePlus 2, achiziţionate anterior, ci numai pentru cei care au cumpărat acum dispozitivul.

  Acest program pentru garanţie suplimentară va fi disponibil şi pentru dispozitivul OnePlus X, imediat ce va fi pus în vânzare pentru cele două regiuni.

  Citeşte şi: OnePlus X s-a lansat: Specificaţii, preţ şi disponibilitate

  OnePlus X va fi disponibil începând cu data de 5 noiembrie 2015 în Europa şi India, iar preţul este de 269 de euro. O ediţie limitată de ceramică, numai 10.000 de astfel de dispozitive fiind comercializate, la preţul de 369 Euro.

  În Europa, preţul garanţiei este de 39,99 euro pentru 12 luni sau 64,99 euro pentru 24 de luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.