More

  Blizzard şi Razer lansează perifericele inspirate din jocul Overwatch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După anunţul oficial de lansare al jocului Overwatch, este timpul ca cei care aşteptau cu sufletul la gură momentul în care vor păşi în arena virtuală să facă şi un upgrade al perifericelor, pentru că „de ce nu?„.

  Evident, după cum ne-a obişnuit, Blizzard a apelat la partenerul său pe termen lung, Razer, pentru „făurirea” unor periferice care să aibă ca tema jocul Overwatch.

  Razer a dezvoltat tastaturi şi mai ales mouse-uri care au ca temă jocurile dezvoltate de Blizzard, între care amintim Diablo, World of Warcraft, Starcraft, iar acum Overwatch „îngroaşă” rândurile „perifericelor cu dedicaţie„.

  Citeşte şi: Overwatch nu va fi gratuit, dar va fi disponibil şi pe consolele PS4 şi Xbox One

  Pentru a se pregăti de lansarea jocului, Blizzard nu s-a mulţumit cu lansarea unui singur dispozitiv, ci a dorit lansarea setului întreg. Astfel, Razer a produs, special pentru jocul Overwatch, tastatură, mouse şi mousepad.

  Cu toate că jocul Overwatch va fi lansat abia în luna iunie 2016, iar testarea jocului nu este disponibilă pentru toţi utilizatorii, Blizzard a lansat această „nadă„, care ar  putea hrăni o perioadă fanii şi a-i păstra în acelaşi timp interesaţi.

  În acest sens, Razer a pus la bătaie:

  overwatch-keyboard-3-970x546-c

  Overwatch BlackWidow Chroma, tastatura de gaming care are un preţ de 180 de dolari

  overwatch-mouse-1-970x546-c
  DeathAdder Chroma Overwatch, mouse de gaming disponibil la preţul de 80 de dolari

  overwatch-gaming-mousepad-2-970x546-c

  Razer Goliathus Speed, un mousepad special pentru shootere, disponibil la preţul de 30 dolari

  Întreagul set însumează 290 dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 1180 lei, ceea ce nu este un preţ excepţional de mare, dacă ţinem cont de faptul că perifericele sunt branduite cu Overwatch şi sunt Razer, nefiind produse noi, în sine, ci produse deja existente.

  Cu toate acestea, tastatura şi mouse-ul vor veni cu efecte speciale din jocul Overwatch, datorită designului Chroma integrat, creat special de Blizzard.

  Citeşte şi: Activision cumpără dezvoltatorul lui Candy Crush cu 5,9 miliarde de dolari

  Echipa de dezvoltare a venit cu o serie de noi moduri de integrare a gameplay-ului Overwatch cu tehnologia Razer, oferind jucătorilor Blizzard un nou mod de a-şi personaliza experienţa de joc„,  a spus vicepreşedintele Blizzard, Matt Beecher.

  Tastatura este o tastatură mecanică Razer BlackWidow, pe care Razer susţine că este singura tastatură de acest fel cu comutatori mecanici creaţi special pentru gaming. Luminile LED oferă 16,8 milioane de variante de culori, iar jucătorii pot crea propriile animaţii, dacă doresc.

  Mouse-ul este un DeathAdder Chroma, care combină confortul cu cei 10.000 dpi ai senzorului optic şi lumina backlight, care oferă 16,8 milioane de culori. Acesta are cinci butoane programabile, care vor fi pregătite pentru momentul în care Overwatch va fi disponibil.

  Overwatch se lansează pe 21 iunie 2016, dată la care vor fi disponibile şi aceste periferice. Merită această aşteptare? Probabil că da. Până atunci, poţi începe să economiseşti bani atât pentru joc, cât şi pentru periferice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.