More

  Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există o problemă majoră cu smartphone-urile din zilele noastre. Unii utilizatori se plâng de sensibilitatea la zgârieturi şi izbituri, în vreme ce alţii amintesc tot mai des problema bateriilor, care se înrăutăţeşte pe zi ce trecere.

  Din păcate, modul în care încărcăm smartphone-ul contribuie considerabil la degradarea performanţelor bateriei.

  Activităţi precum: încărcarea bateriei telefonului peste noapte sau lăsarea bateriei să scadă sub 20% prea des, pot pune presiune asupra performanţelor bateriei, lucru ce duce la pierderea capacităţilor sale.

  Citeşte şi: Smartphone-ul cu display indestructibil – 3 TESTE incredibile

  Este dificil să schimbi aceste obiceiuri. Majoritatea dintre noi ne trezim dimineaţa şi scoatem smartphone-urile de la încărcat după ce s-au încărcat 100% peste noapte, iar pe durata întregii zile nu facem decât să le descărcăm pentru ca seara să repetăm procesul „toxic” de încărcare.

  1

  O companie numită UsBidi lucrează la crearea unor cabluri inteligente, care ar putea să îţi ţină bateria telefonului mult mai mult timp în viaţă.

  O dată ce smartphone-ul iPhone sau Android au ajuns la 100%, cablul de încărcare inteligent de la UsBidi, va opri automat procesul de încărcare. Nimic mai simplu decât asta.

  În acelaşi timp, Apple, Google şi alţi producători de dispozitive mobile spun că lucrează la construirea unui sistem de operare care să oprească dispozitivele din încărcare, o dată ce au ajuns la 100%.

  Citeşte şi: Cum ştergi toate pozele din iPhone

  UsBidi pretinde, de asemenea, că îţi va încărca mai repede smartphone-ul atunci când îl conectezi la laptop. Încărcătorul are un dispozitiv special care va permite încărcarea mai rapidă de la laptop „astfel încât toată puterea disponibilă va fi folosită pentru viteza de încărcare.”

  2

  UsBidi va fi disponibil în 2 variante: 16 dolari pentru susţinători şi 32 de dolari pentru distribuitori, începând cu februarie 2016.

  Ar putea părea destul de scump, dar dat fiind faptul că o baterie originală pentru smartphone-urile high-end depăşeşte preţul de 30 de euro, investiţia ar fi una destul de binevenită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.